MAGABIZTOS JÁTÉK SZENDRŐ ELLENVideó: Regionális hírek, események:MAGABIZTOS JÁTÉK SZENDRŐ ELLEN
Forrás: Globo TV, 2017/04/20 17:15

MAGABIZTOS JÁTÉK SZENDRŐ ELLENA Szerencs Városi Sport Egyesület férfi labdarúgó csapata Szendrőt látta vendégül, április 15-én a megyei I. osztály huszonharmadik fordulójában. A hazaiak, a találkozót megelőzően két meccs óta nem találtak legyőzőre, míg a vendégek nem túl jóformában érkeztek. Mindezek fényében egy kiváló találkozóra volt kilátás a Tatay Zoltán Ifjúsági Sporttelepen. Az összecsapás Tóth Márton játékvezető sípszavára vette kezdetét. Az első játékrész elején mindkét fél óvatosan kezdett. Az első negyedóra elteltével a hazaiak fokozatosan átvették a játék irányítását, amelyet Ternyik Máté 23. percbeli gólja nyomatékosított. A szendrőiek igyekeztek minél veszélyesebb támadásokat indítani a gólszerzés reményében kevés sikerrel. A félidő hátralévő részében mindkét csapat próbálkozott, újabb találat azonban nem született. A szünetre egygólos szerencsi vezetéssel vonulhattak pihenőre a csapatok. A térfélcserét követően, a vendégek játéka egyre inkább felpörgött, akik egyre agresszívabban kezdtek játszani. A szerencsiek inkább védekeztek, de mindezek ellenére a 63. percben Gombos Ádám növelte a hazai gólok számát. A szendrőiek nem adták fel, és a 74. percben egy szabadrúgást követően Lakatos Róbert révén megszerezték a szépítő találatot. A találkozó végére a vendégek fizikálisan teljesen elfáradtak, amelynek eredményeként Kiss Krisztián higgadt befejezése pecsételte meg a szendrőiek sorsát. Értékes pontjainak köszönhetően a Szerencsi Városi Sport Egyesület a tizedik, míg Szendrő csapata a tizenötödik pozíciót foglalja el a bajnoki tabellán.
http://globotv.hu/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930