Híradó (2016.12.30)Videó: Regionális hírek, események:Híradó (2016.12.30)
Forrás: Dunaújváros TV, 2016/12/31 09:45

Híradó (2016.12.30)Visszaváltás – Szigorú szabályok szerint használhatunk szilveszterkor pirotechnikai eszközöket. A visszaváltásnak is megvannak a szabályai.
Változás – Szilveszterkor is oda kell figyelni a tömegközlekedéssel utazóknak, hiszen ismét lesz menetrend változás.
Kedvencek – A szilveszteri nagy zaj, főleg a tűzijátékok hangja zavarja az állatokat, ezért ilyenkor érdemes fokozottan figyelni házi kedvenceinkre.
1, DEMO+Szinkron
Visszáru! A pirotechnikai termékek szabályozásáról szóló rendelet 4 csoportba sorolja a tűzijátékokat. A fel nem használt, vagy hibás tűzijátékot legkésőbb január 5-én 24 óráig van lehetőség visszavinni a forgalmazóhoz. A vissza nem vitt pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértésnek minősül, tartásuk akár 150 000 Ft-os büntetést is vonhat maguk után.
2, DEMO+Szinkron
A karácsonyt követően az év végén,vagyis Szilveszterhez és Újévhez kapcsolódóan ismét menetrendváltozásokra kell számítaniuk a tömegközlekedéssel utazóknak. Ünnepi menetrendet használ a szolgáltató ezeken a napokon, vagyis kevesebb autóbusz közlekedik, mint munkanapokon szokott. A menetrend változása, tehát december 31-től január 3-ig tart.
5, DEMO+Szinkron
Megoldás. Konkrét tervekről beszélt Barta Endre Jobbikos önkormányzati képviselő sajtótájékoztatóján. Az eseményen a politikus a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna-, és Hőszolgáltató Kft. körül kialakult helyzetre reagált.
Szilveszter napján nyugodt téli idő várható. Gyengén felhős, és tartósan ködös, ködfelhős tájak váltakoznak. A tartósan borús tájakon ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. Reggel -7, délután -1 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.
3, Közeledik a naptári év utolsó napja, a gondtalan ünneplés ideje. Világszerte óriási előkészületek zajlanak az óév méltó elbúcsúztatására. Vannak, akik családi körben, de sokan szórakozással, barátokkal búcsúznak 2015-től.
4, Hangos óévbúcsúztatás, elkóborolt állatok. Az év utolsó napján sokan petárdával, tűzijátékkal búcsúznak. Ez azonban megrémíti az állatokat, ilyenkor sok kutya elkóborol. Szilveszterkor különösen nagy odafigyelést igényelnek a kedvencek.
6, Rekord termésátlagok, akadozó értékesítés. Így lehetne összefoglalni a 2016-os évet mezőgazdasági szempontból. A túltermelés miatt az árak kedvezőtlenek a mezőgazdászok számára
7, Megkezdődött krízis időszak a hajléktalan ellátásban, Tudományos Diákköri Konferencia, Hankook edzőpark, Anna Liget és az októberben megrongált sírok rekonstrukciója- nézzék meg, mi történt novemberben!
8, Üstökösök Dunaújvárosban. Ökölvívó Gálát szervezett a DÖSE. Tornából ötöst kapott a Dunaferr- a novemberi sporthírekből válogattunk.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930