2016 10 13 FelkészülésVideó: Regionális hírek, események:2016 10 13 Felkészülés
Forrás: Dunaújváros TV, 2016/10/13 23:45

2016 10 13 FelkészülésKözös gyakorlást, úgynevezett pofonpartyt szervezett a Dunai Ökölvívó Sportegyesület. Az esemény célja az volt, hogy a klub versenyzőit felkészítse az előttük álló kihívásokra. November közepén a klub bokszoló romániai ökölvívókkal mérik össze erejüket egy nemzetközi tornán. Éles körülmények között, felkészülési mérkőzésekkel hangolódtak a bokszolók a DÖSE által szervezett pofonpartyn, amelyen a klub versenyzőin kívül a közép- dunántúli régió különböző pontjairól érkezett ökölvívók vettek részt. „Leteszteltem magamat, a legjobb tudásomat tudom nyújtani, mert valamennyire hagyta magát az ellenfelem, és kipróbálhattam magam”- mondta el Dodó Norbert.Az esemény vendége volt Nemesapáti Norbert, az egyik boksz világszervezet junior világbajnoka, aki azért érkezett, hogy átadja tapasztalatait a bokszolóknak: egyperces meccseket vívhattak ellene a résztvevők.
„Egy perc azért nagyon rövid idő, de ettől függetlenül ez nagyon jó alkalom rá, hogy például a védekezés hibáit feltárd. Egy képzett versenyző egy perc alatt is meglátja a lyukakat”- mondta el Nemesapáti Norbert, a WBO junior világbajnoka. Az eseményen részt vettek a FejaPromotion Boksz Egyesület versenyzői is. Feja Tibor, a klub tulajdonosa hasznosnak értékelte a dunaújvárosi pofonpartyt.„Úgy gondolom, hogy egy viszonylag kezdő klubról van szó. Kellenek a bokszolóiknak a példaképek, így szerintem ezek a pofonpartyk, ahol képzettebb ökölvívókkal találkozhatnak, felbecsülhetetlen értékűek”- árulta el Fejó Tibor, a FejoPromotion tulajdonosa.Túrós Arnold, a Közép- Dunántúli Régiós Boksz Egyesület vezetője szerint is nagy szükség van az ilyen rendezvényekre, elsősorban a tapasztalatszerzés szempontjából.„Úgymond kihívás nélkül. Akár több menetet is teher nélkül bokszolhatnak a gyerekek. Jó pár tehetséges versenyzőnk van, akik el vannak maradva meccsszámban, rutinszerzésben a nemzetközi mezőnyben”- mondta el Túrós Arnold. A DÖSE versenyzői a pofonpartyn elsősorban a novemberi dunaújvárosi ökölvívó gálára készültek a pofonpartyval.„Ezt úgy kell elképzelni, hogy a Közép- dunántúli régió versenyzői közös csapatban lépnek ringbe, és neves versenyzők egyaránt közös csapatban indulnak majd, ez lesz november 19-én”- árulta el Kovács Richárd. Hozzátette, négy- ötfős csapattal indulnak majd a nemzetközi tornán, és egy női versenyzőjük is kötelek közé lép majd.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930