A SZAKMA SZERELMESEIVideó: Regionális hírek, események:A SZAKMA SZERELMESEI
Forrás: Hatoscsatorna, 2016/02/14 19:45

A SZAKMA SZERELMESEIA LEGSZEBB BÁLINT- NAPOT KÍVÁNJUK MINDEN KEDVES AKTÍV ÉS LEENDŐ NÉZŐNKNEK!
A teljesség igény nélkül álljon itt Bálint- napon ez a kis összeállítás stúdiónk mindennapjaiból, mely tanúság arra, hogy mindannyian a szakmánk szerelmesei vagyunk.  Hiszen ezt a hivatást másképpen űzni nem is érdemes!
A Bálint-nap, vagy ahogyan amerikanizált formában használjuk, a Valentin-nap a szerelmesek napja. Ehhez az ünnephez is számos hagyomány, babona, hiedelem és szokás fűződik. Míg Brazíliában június 12-én ünneplik és Japánban a hölgyek ajándékozzák meg kedvesüket csokoládéval ezen a napon, addig Európában saját hagyományok alakultak ki. Itáliában a szerelmespárok többnyire hidakon, folyóknál vagy tavaknál találkoznak, Finnországban a Valentin napot a „barátság” napjaként ünneplik. Nálunk népi hagyományok is fűződnek e naphoz például azt tartották, hogy Bálint-napon választanak párt a verebek illetve még a vándorló vadgalambok is visszatérnek.
Mára már jóformán egy marketing fogás is egyben, nehéz eldönteni, hogy a média és a szívekkel díszített kirakatok áradata sodorja-e az embert költekezésbe vagy a saját belső motivációja. Mindenesetre az biztos, hogy ez a nap múlandó a szeretet és a szerelem pedig a legjobb esetekben állandó, így ennek tudatában kívánunk mindenkinek szép, érzelmekben gazdag élményeket!
Legyen minden nap Valentin!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031