Díjátadások BudaörsönVideó: Regionális hírek, események:Díjátadások Budaörsön
Forrás: Buda Környéki TV, 2015/06/18 10:15

Díjátadások BudaörsönÁtadták Budaörsön a Díszpolgári Címet, a Budaörs Egészségügyéért Díjat valamint a Szakály Mátyás Pedagógus Emlékérmeket.
A kitüntetettekről
Kis Róbert 1997-től-2014-ig volt Budaörs testvértelepülésének a szlovákiai Kisújfalunak a polgármestere. 2014-ben már nem jelöltette magát. A két település kapcsolata az 1940-es évek végéből ered, amikor 20 kitelepített felvidéki magyar család került Budaörsre. Kis Róbert minden lehetőséget megragadva igyekezett a két település kapcsolatát szorosabbá tenni, legyen szó kultúráról, oktatásról, sportról, vagy az együttműködés más formájáról.
Dr. Ábel Tatjána belgyógyász, diabetológus, lipidológus szakorvos. Szakmai díjak és elismerések jelzik a gyógyítás terén végzett kiemelkedő munkáját. A budaörsi Egészségügyi Központban 2005 óta dolgozik.
Tafferner Ágnes 1983-tól dolgozik Budaörsön, először mint orvos-írnok, majd körzeti szakápolóként. 1989-től dr. Legeza Mária praxisában dolgozik, mint körzeti szakápoló. Évekig találkozhattunk vele a Törökbálint-Budaörs központi ügyeleten is.
Bayer Attiláné, Hajni néni 1981-ben, az Esztergomi Tanítóképző Főiskola elvégzése után kezdte pályáját az 1. számú Általános Iskolában, ahol ma is tanít. Felkészítő, pedagógusi munkájának köszönhetően diákjai kimagasló eredményeket érnek el a tanulmányi versenyeken. Tanítványai felejthetetlen emlékeket őriznek a vele töltött évekről, a játékos tanítási órák hangulatáról, az élményekkel teli kirándulásokról.
Dr. Szelényiné Dobi Gyöngyi 1991-től dolgozik a Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskolában. Alsó tagozatos tanítóként és a felsős osztályokban földrajz tanárként tanított. Az iskolaszék megalakulásától kezdve alapító tagként vett részt a munkában. 1995-ben nevezték ki az iskola igazgatójának. Folyamatosan képzi önmagát.
Szili Istvánné, Éva néni 23 éve dolgozik a Farkasréti úti Pagony óvodában. Született óvónő. Alap végzettségét a Bem József Óvónőképző Szakközépiskolában szerezte. A főiskolát harmadik gyermekével otthon töltött időszaka alatt végezte el. Innovatív személyiség, aki a szakma minden újdonságára fogékony, különös tekintettel a környezetvédelemre és környezettudatos életmódra, a Tanítóképző Főiskolán kiváló minősítéssel szerzett Környezeti Nevelő diplomát is.
Vargáné Szilágyi Katalin 1987-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsésztudományi Karán, magyar nyelv és irodalom és történelem szakos középiskolai tanár, mentor-és vezetőtanár. Az Illyés Gyula gimnáziumban osztályfőnökként 5 éve tevékenykedik. Fontosnak tartja, hogy tanítványai fogékonyak legyenek a közösségi értékek iránt. Évek óta aktívan részt vesz az iskola nemzetközi kapcsolatrendszerének továbbfejlesztésében. Lendületes stílusa, nagy munkabírása, határozott egyénisége diákjait céltudatossá formálja és jobb teljesítmény elérésére sarkallja.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031