Híreink: Családi egészségnap a Szent Kristóf SzakrendelőbenVideó: Regionális hírek, események:Híreink: Családi egészségnap a Szent Kristóf Szakrendelőben
Forrás: ÚjbudaTV, 2024/04/25 17:30

Híreink: Családi egészségnap a Szent Kristóf SzakrendelőbenÁprilis 20-án, szombaton ismét családi egészségnapot tartottak a Fehérvári úti Szent Kristóf Szakrendelőben: 9 órától 13 óráig várták azokat az érdeklődőket, akik számára fontos az egészségük megőrzése és előtérbe helyezik a megelőzést.
A rendelőben évek óta hagyomány a családi egészségnap, ahol az résztvevők most már több mint 15 felnőtt egészségi állapotszűrés közül választhattak, az egészséggondozás keretében pedig diétás és mentálhigiénés tanácsadás is elérhető volt.
A programot dr. László Imre polgármester köszöntőjével kezdték. Beszédében kihangsúlyozta a megelőzés fontosságát. Megemlítette, hamarosan átadják a Gyermekegészségügyi Centrumot, amely 60-80 ezer gyermek szakorvosi ellátását fogja biztosítani. Szóba hozta a nemrég átadott Diabétesz Központot is, amely teljes mellszélességgel küzd a népbetegségnek számító cukorbetegség ellen.
Ezt követően dr. Lehoczky Péter főigazgató elmondta, a gasztroenteorológiai betegségek egyre nagyobb számban fordulnak elő, és az egészségnapon a témához kapcsolódó tanácsadás és bemutató is elérhető. Ezen a napon a gyógyszertár is kinyitott, ahol bizonyos készítményeket kedvezménnyel lehetett megvásárolni. Újdonságnak számított az is, hogy az optometrikus szakember vizsgálattal és szaktanácsadással állt az érdeklődők rendelkezésére.
A rendezvényen ezeken felül az Egészségfejlesztési Iroda programját is ismertették, termékbemutatókat tartottak, a gyerekeket pedig az ortopédiai szűrésen és fogászati tájékoztatáson felül kreatív foglalkozásokkal várták.
A belépés ezúttal is díjtalan volt, a résztvevők a szolgáltatásokat is ingyen vehették igénybe.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031