Elek Sándor lesz a Fidesz polgármester-jelöltjeVideó: Regionális hírek, események:Elek Sándor lesz a Fidesz polgármester-jelöltje
Forrás: Buda Környéki TV, 2024/02/22 00:15

Elek Sándor lesz a Fidesz polgármester-jelöltjeElek Sándor jelenlegi polgármester a Fidesz taggyűlésen ismét bizalmat kapott: egyhangú szavazással döntöttek arról, hogy a június 9-ei önkormányzati választáson ő lesz Törökbálint polgármester-jelöltje.
A Fidesz taggyűlésen a tagságnak az elnökség javaslatára polgármester-jelöltet kellett választania. A helyi Fidesz alapszervezete ellenszavazat nélkül Elek Sándor választotta meg.
A polgármester úr megköszönte a megtisztelő bizalmat és hozzátette:
"A polgármester helyzete nem könnyű, hiszen állandó támadásoknak van kitéve, főleg az ellenzéke részéről, de ezeket majd egyenes derékkal álljuk és állom a jövőben is. Megközelítően lassan tíz esztendeje vagyok polgármester. Én szívvel-lélekkel ezért a feladatért élek. Rengeteg sok hátránnyal, rengeteg sok kötelezettséggel, ez egy egész embert érintő feladat, egy egész ember kell hozzá. Óriási lemondásokkal jár, de egy elképesztően szép feladat. Nagyon nehéz, de nagyon szép feladat. Az emberekkel foglalkozni, az emberek problémáira megoldást találni. Olyan esetekkel találkoztam az elmúlt tíz esztendőben, ami szívszorongató volt, nagy örömökkel, nagy bánatokkal, sokakat elvesztettünk, máskor pedig nagy eredményeket értünk el. Gyönyörű szép időszak volt, remélem, meg fogom kapni a törökbálintiaktól a felhatalmazást, hogy a következő öt évben is megtisztelnek majd azzal, hogy engem választanak városvezetőnek."Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930