Híradó 2024.01.25.Videó: Regionális hírek, események:Híradó 2024.01.25.
Forrás: Bajai TV, 2024/01/25 18:30

Híradó 2024.01.25.Elnapolta a bajai képviselő testület a 27. Bajai Halfőző Fesztiválra a bajaiak ingyenes belépéséről szóló előterjesztés megszavazását. Erről további egyeztetéseket követően egy későbbi időpontban voksolhatnak a városházán. Döntés született azonban többek között a bajai ebrendészeti feladatokat is ellátó Jeromos Egyesület megbízásának hosszabbításáról és a Vasvári utcai sportcsarnok elnevezését illetően is megegyezésre jutottak a képviselők.
Megszólalók:
Szajkó Dávid, ügyvezető, Music Production Kft.
Nyirati Klára, Baja Megyei Jogú Város polgármestere
Rácz Péter, önkormányzati képviselő
László Károly, önkormányzati képviselő
2024-ben a lelki egészség kiemelt téma a Szent Balázs Katolikus Általános Iskola és Óvodában. A Szent Balázs Napokon olyan szakemberek látogatnak el az intézménybe, akik ennek a sokszor háttérbe szoruló probléma fontosságáról számolnak be a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt. Első alkalommal Hal Melinda klinikai szakpszichológus a közösségi média világáról és annak veszélyeiről beszélgetett a felsősökkel.
Megszólalók:
Csoóri Lara, tanuló, Szent Balázs Katolikus Általános Iskola és Óvoda
Páncsics Janka, tanuló, Szent Balázs Katolikus Általános Iskola és Óvoda
Baranyi Ramóna, tanuló, Szent Balázs Katolikus Általános Iskola és Óvoda
Hal Melinda, klinikai szakpszichológus, Bajai Szent Rókus Kórház
Bíró Györgyi Anna, intézményvezető, Szent Balázs Katolikus Általános Iskola és Óvoda, Baja
Egy fenyőfaárus értesítette a rendőröket még tavaly decemberben, hogy szemtanúja volt, amint egy férfi feltört egy parkoló autót Baján, majd elmenekült. A járőrök rövid időn belül elfogták a 25 éves helyi férfit. Pár hét alatt a nyomozást is befejezték és megküldték az iratokat az ügyészségnek. A rendőrség munkáját a városban több mint 20 térfigyelő kamera is segíti.
Megszólaló: Putnik Zoltán, rendőr százados, Bajai Rendőrkapitányság
Csütörtökön úszásban mérettették meg magukat a bajai és Baja környéki diákok a városi sportuszodában. A körzeti úszás diákolimpián ezúttal is kevesebben álltak rajtkőre, ennek ellenére eredményesen szerepeltek a résztevők.
Megszólalók:
Radnóti Miklós, vezető, Bajai Diáksport Bizottság
Ács Vanda Erzsébet, Szent László ÁMK
Székely-Szabó Szilveszter, Bajai III. Béla GimnáziumAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930