Extrém sérók, amik kiverték a biztosítékot az arab fociligábanVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Extrém sérók, amik kiverték a biztosítékot az arab fociligában
Forrás: RTL Klub, 2017/02/23 19:45

Extrém sérók, amik kiverték a biztosítékot az arab fociligábanÉvek óta a színes cipők és furcsa frizurák korát éli a világ labdarúgása. Egyes focisták előszeretettel vágatnak maguknak extrém hajakat, mert - ha teljesítményükkel nem is -, legalább fizimiskájukkal kitűnjenek a többiek közül. Így volt ez az arab fociligában is, a napokban viszont a helyi labdarúgó szövetség 46 játékost kötelezett arra, hogy igazítsák meg nem megfelelő, az iszlám tanításnak nem tetsző hajkoronájukat.
A szövetség azzal indokolta a lépését, hogy a játékosok rossz példát mutatnak a rájuk felnéző fiataloknak, így első körben figyelmeztető levelet küldött nekik pénzbüntetést,  vagy akár eltiltást is kilátásba helyezve.


 


 

Jelenleg két magyar focista, Németh Krisztián és Dzsudzsák Balázs is az arab liga játékosai. A magyar válogatott csapatkapitánya 2016 augusztusában írt alá az arab emírségekbeli Al Wahda csapatához. Nem csak a szabadrúgásokat, de a haját is előszeretettel lövi be és az Európa bajnokság után hetyke legénybajszával is felhívta magára a figyelmet. Ennek ellenére Dzsudzsák még nem került fel a dubai borbély listájára.

 


 


 

Nem úgy a világhírű ghánai válogatott csatár Asamoah Gyan, aki előszeretettel borotváltatja a hajába például kedvenc mezszámát, a hármast.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031