Máté négy agydaganattal él, de nem adja fel a harcotVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Máté négy agydaganattal él, de nem adja fel a harcot
Forrás: RTL Klub, 2017/02/23 19:45

Máté négy agydaganattal él, de nem adja fel a harcot5 évvel ezelőttig Török Máté egy volt a sok egészséges kisfiú közül. Szeretett olvasni, játszani a többiekkel a szabadban, minden álma az volt, hogy egyszer ács legyen. Mígnem az orvosok rosszindulatú agydaganatot állapítottak meg nála.
Jelenleg 4 daganat van a fejében, amiket elhelyezkedésük miatt nem lehet eltávolítani. Máté hősiesen tűri a megpróbáltatásokat, a kezeléseket. Sosem panaszkodik, ám kérésemre elmondja, voltak azért mélypontjai bőven. Most a Tűzoltó utcai klinika egy napos osztályán vagyunk, ahol a szükséges kontrollvizsgálatokat végzik el. A fiú csak akkor hagyhatja el otthonát, ha kórházba kell mennie. Nem járhat iskolába, a szülei jelentik számára az egyedüli társaságot. Míg sok kamasz ellógná az tanórákat, Máté csak azokra vágyik igazán.

 


 


 

Édesanyja most is itt van mellette. Mint mondja, sosem fogja elfelejteni a napot, amikor megkapták a diagnózist. Máté édesapja tavaly agyvérzést kapott. Most az anyuka gondozza mindkettejüket. Ő az egyedüli kenyérkereső is, éjjel dolgozik, napközben a családdal van. Mátéval a Fejér megyei Alapról utaznak fel Budapestre a kezelésekre. Marianna este megy vissza vonattal dolgozni, a fiú pedig ebben a baba-mama szobában tölti az éjszakát, amit az Őrzők Alapítvány biztosít neki.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031