Magyar világsztárunk: Nagy LászlóVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Magyar világsztárunk: Nagy László
Forrás: RTL Klub, 2017/02/21 20:15

Magyar világsztárunk: Nagy László4 éve a világ legdrágább kézise volt, de nem bánta meg, hogy hazaköltözött Spanyolországból. Nagy Laci nem jár sportkocsival, mert nem férne bele, kutyából mégis a legkisebbet választotta. Testközelből a magyar sport egyik világsztárja!
Nagy Laci lő gólt a Barcelonának - a jelenet, ami több mint tíz évig elképzelhetetlen volt, idén februárban mégis megtörtént. A magyar sport és a kézilabda egyik legnagyobb csillaga több mint négy éve a Veszprém játékosa, az ő sikereikért hajt. A klasszis 2012-es hazatérése nagy port kavart, csak úgy repkedtek a milliók a sajtóban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, óriási győzelmek és fájdalmas vereségek követték egymást – ahogy ez a sportban már csak lenni szokott. Laci azt mondja, jó döntést hozott, de azért hiányzik neki a katalán város is.


 


 

Az elmúlt öt évben – részben Laci hazaigazolása miatt – a Veszprém a klubkézilabda egyik meghatározó csapata lett, többször bejutottak a Bajnokok ligája négyes döntőjébe is. A válogatottal 2012-ben, a londoni olimpián dobtak óriásit – akkor az Izland elleni szenzációs győzelem után az elődöntőbe jutottak.

 


 


 

Győztesként fogadták őket itthon, különösen Lacit, aki élete egyik legjobb meccsét játszotta Londonban. A kézilabdázónak és feleségének, Erikának egy kislánya van, Debora.

 


 


 

A sportolóval egyébként éppen ebédidőben találkoztunk, ahol rögtön kiderült, hogy roppant fontos számára az egészséges táplálkozás.

 


 


 

A következő években Laci szeretné megvalósítani egyik nagy álmát, Bajnokok Ligáját szeretne nyerni a Veszprémmel. A visszavonulás tehát még nincsen napirenden – de az egészen biztos, hogy ha egyszer eljön, szeretett sportágával akkor sem szakít majd.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930