A "rusnya nős" műsorvezető, aki felrobbantotta az internetetVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:A "rusnya nős" műsorvezető, aki felrobbantotta az internetet
Forrás: RTL Klub, 2017/02/17 19:45

A "rusnya nős" műsorvezető, aki felrobbantotta az internetetA rusnya nős műsorvezető. Megyeri Csilla egyelőre így vonul be a televíziózás történetébe. Egy két évvel ezelőtti magazin bevezető szövege került fel az internetre a napokban, és elindult a kommentáradat. Cikkek és műsorok foglalkoztak a sértő megjegyzésekkel tűzdelt szöveggel. Minket most az érdekelt, ki is ez a hölgy.
Egy hete indult hódító útjára az Alföld TV egyik videója, amely Megyeri Csilla műsorvezető sajátos fogalmazása miatt robbantotta fel az internetet. Mi most rusnya stábtársainkkal meglátogattuk Csillát Debrecenben, ahol megmutatta történelmi felkonferálásának helyszínét és beengedte kameránkat lakásának legintimebb zugaiba is.


 


 

Csilla vőlegényével és közös kiskutyájukkal él egy debreceni lakóparkban. Azt mondja nem élnek luxusban, rezsón sütik a csirkemellet, de ez nem áll tőle távol, hiszen egy kisvárosban, Derecskén töltötte gyermekéveit. A smink szobából, mint mindig átöltözve és megszépülve lép ki, majd az őt jellemző vehemenciával veszi birtokba a stúdiót.


Az első napok nagyon megviselték Csillát, de ma már kezdi élvezni és a saját javára fordítani a dolgot. Az elmúlt időszakban kapott sok bíztató üzenetet is, de a kommentelők nagy része nem kímélte őt. Papp Csilla az Alföld TV vezetője azt mondja, nagyon meg van elégedve műsorvezetője munkájával és éppen szókimondó stílusa miatt szeretik. Ennek ellenére nem örült az őket ért támadásoknak.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930