Ismerjék meg A mi kis falunk lakóitVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Ismerjék meg A mi kis falunk lakóit
Forrás: RTL Klub, 2017/01/28 19:45

Ismerjék meg A mi kis falunk lakóitMindenki bolond egy kicsit a mi kis falunkban - mondja Udvaros Dorottya, aki ezúttal tanítónő lesz ott, ahol a horgászmániás Csuja Imre a polgármester és Szabó Győző a bűnűgyekről álmodozó rendőr. Nézzék meg, hogyan vették fel az RTL vadonatúj vígjátéksorozatát, és azt is hogyan fogadták be Pilisszentlászló lakói a filmeseket és jelentek meg aztán a sorozatban.
Ismerjék meg A mi kis falunk lakóit azaz Pajkaszeg apraja nagyját, akik jövő csütörtöktől az Önök otthonainak is heti vendégei lesznek. Az igazi, hamisítatlan Kelet-európai történet parádés szereposztásban kel életre. Csuja Imre polgármestert, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt alakít, Udvaros Dorottya pedig tanárnőként tűnik majd fel az RTL Klub legújabb sorozatában.


 


 

A stáb a sorozat forgatásának idejére hosszú hetekre beköltözött Pilisszentlélekre. Ez a település Esztergomtól 9 km-re, a dobogókői út mentén, egy völgyben fekszik. A falut minden irányból erdő veszi körül, a terület már az őskorban is lakott volt, most több mint 300-an élnek itt. A sorozat készítői, sokáig keresték a történethez igazán megfelelő helyszínt, rengeteg falut megnéztek, de egy különleges szempont miatt végül Pilisszentlélekre esett a választás. A helyi lakosok közül sokan nem csak távolról követték a filmesek munkáját, többen szerepet kaptak, így ők is feltűnnek majd a képernyőn.


 



A sorozat Pajkaszeg mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan figurák segítségével, akikben olykor találhatunk ismerős karakterjegyeket: az ügyeskedő polgármester, aki a közpénzt magára költi, egy testépítő pap templom nélkül, egy féleszű rendőr, akinek még fegyvere sincs és egy szexi kocsmáros.


 


 

Vicces figurák, lehetetlen helyzetek, és egy közösség, amelynek tagjai még véletlenül sem úgy reagálnak az élet dolgaira, ahogy általában szoktak. Az alkotók célja, hogy mulatságos és megható történetek meséljenek olyan emberekről, akiket a nézők – minden hibájukkal együtt - rögtön a szívükbe zárhatnak majd.


 


 

Az abszurd falusi történeteket jól jellemzi például ez a jelenet, amikor is a domboldalon egymás mellett található temetőben és focipályán egyaránt zajlanak az események, amelyek aztán váratlan fordulatot vesznek.


 


 

Pajkaszeg azaz A mi kis falunk lakóival először jövő csütörtök este találkozhatnak itt az RTL Klubbon, a Barátok közt után.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031