Dráma a sípályán: hogy látja a jövőt Miklós Edit?Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Dráma a sípályán: hogy látja a jövőt Miklós Edit?
Forrás: RTL Klub, 2017/01/16 20:15

Dráma a sípályán: hogy látja a jövőt Miklós Edit?Sokadszorra visszanézve is nagyon ijesztő Miklós Edit esése. A legeredményesebb magyar alpesi síelő a hétvégén vesztette el uralmát a lécei felett, aminek súlyos térdsérülés lett a vége. Mindezek ellenére, az alapján főleg, amit nekünk is mondott, jobban van és bízik a gyors gyógyulásban.
Keresztszalag szakadás, porcsérülés és törés. Edittel együtt a szurkolók is sokkos állapotba kerültek. Editet hétfőn telefonon értük el. Hol jobban van, hol rosszabbul. Az esésre pontosan emlékszik és az utána következő szörnyű pillanatokra is. Sokkot kapott, nem kapott levegőt. A műtéten már túl van, azt mondja: jól sikerült.


 


 

Miklós Edit 5 évesen kezdett el síelni. 15 évesen már román válogatott lett. 19 évesen pedig ötödik a junior világbajnokságon. 21 évesen a nulláról indult, mert Románia helyett magyar színekben folytatta a pályafutását, ezzel együtt pedig az addigi eredményeit eltörölték.
Kevés barátja van, nehezen irányítható, de akit igazán megkedvel, azt nem engedi el könnyen.


 


 

Edit imádja a kutyáit. Úgy volt, hogy jövő hétvégén, a következő versenyre kimennek a szülei is és az egyik kutyát magukkal is hozzák – tudják, mennyit jelent ez a lányuknak. Most, már ha a versenyre nem is viszik, de a felépülésben reméljük, segít majd neki.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930