Hét évet ült ártatlanul, tönkrement az életeVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Hét évet ült ártatlanul, tönkrement az élete
Forrás: RTL Klub, 2017/01/09 20:15

Hét évet ült ártatlanul, tönkrement az életeSoha nem volt még hasonlóra példa a magyar kriminalisztika történetében. Hét évet ült ártatlanul az az öt gyerekes férfi, aki nem volt hajlandó védelmi pénzt fizetni, szembeszállt az őt zsaroló, és a családját rendszeresen zaklatókkal. Egy ilyen támadás estéjén önvédelmi fegyverével lelőtte az egyik bandatagot. Ezért került börtönbe és most ezért kapott százmillió forint kártérítést. És további százmilliókra perli a magyar államot.
15 év telt el azóta a bizonyos lövés óta, ami Attilának és vele együtt a családjának majdnem az életébe került. A most már 62 éves férfi ártatlanul ült 7 évet.

Utoljára két évvel ezelőtt forgattunk a megtört férfivel, aki már soha nem szabadul az emlékektől.A panziót üzemeltető férfit és családját hónapokon keresztül fenyegették, bántalmazták, sokszor zsarolták a Fekete Sereg tagjai, amíg egy napon Attila a jogszerűen tartott fegyverével a saját otthonában rájuk lőtt. Az egyik férfi meghalt, a másik megsebesült. Attilát 13 év fegyházra ítélték. Bandatagok közé zárták be. Minden nap a túlélésért harcolt. Eközben a családját továbbra is fenyegették.

 


 


 

100 millió forintos nem vagyoni kártérítést kapott. A magyar jogtörténetben még soha nem volt olyan köztörvényes ügy, amelyben valaki ilyen hosszú büntetést töltött volna le, ami alól később felmentik. És: ilyen magas összeget még nem ítélt meg jogerősen Magyarországon bíróság.

A 100 millió forint azonban pillanatok alatt elment. Még a tartozásait sem tudna teljesen kifizetni belőle, nemhogy a családja anyagi helyzetét visszaállítani abba az állapotba, amiben voltak.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031