Tivy és Szaniszló a ringben esnek egymásnakVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Tivy és Szaniszló a ringben esnek egymásnak
Forrás: RTL Klub, 2017/01/09 20:15

Tivy és Szaniszló a ringben esnek egymásnakMáris mutatjuk hogyan esett be a ringbe - utánozhatatlan esetlenséggel - Szaniszló. Az a fiú, akit az internet népe kapott fel, miután a jól megtermett legény kezében a tyúkokkal Bözsi néninek óbégatott. Sejthetik, hogy a következő percekben nem váltjuk meg a világot, viszont láthatják, hogyan talál egymásra Szaniszló és a ValóVilág higanymozgású Tivyje. Ők ketten majd meglátjuk poénból-e vagy sem, pankrátornak álltak és életük első ütközetére készülnek.   
Tiv Tivy  a ValóVilág powered by Big Brother egykori szereplője kiesése óta teljesen elszegényedett, ezért sürgősen munka után kellett néznie. Először egy újpesti iskolába jelentkezett karbantartói állásra. Ebben az iskolában találkozott először a pankrációval és annyira megtetszett neki, hogy a koszos padlókat inkább a ringre cserélte.

 


 


 

A pankrátorok edzője valószínűleg láthatta Tivy Krisztián elleni párbaját, és az ott bemutatott mozdulatsort. Semmi kétség, hogy ez a kifinomult technika győzhette meg Eddie Rage-t, Tivy mostani edzőjét. A pankráció gyökerei Amerikáig vezethetők vissza, gyakorlatilag profi birkózásról van szó, show elemekkel felturbózva. Egy szigorú színházi előadás a valóság és a fikció határán.


 


 

Tiv Tivy már lázasan készül a februári szuper show-ra, ahol többek között ő is szorítóba lép. A bemelegítés után edzője az egyik dobást mutatja meg neki. Elsőre ez nem igazán sikerült, de aztán valahogy mégis földbe tudta döngölni edzőtársát. Ekkor jelent meg a folyosón Szaniszló, akit a fél ország csak Bözsi néniként ismer.

Hogy Tivynek sikerül-e kordában tartania ostor lábait, vagy Bözsi néni tyúkokkal a kezében robban be a ringbe még nem tudni, de az biztos, érdekes mérkőzés van kilátásban.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031