Sandokan találkozóVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Sandokan találkozó
Forrás: RTL Klub, 2016/11/25 21:15

Sandokan találkozóLehet, hogy Magyarországon nagyobb sztárok a Bud Spencer-Terence Hill filmek zeneszerzői, mint hazájukban, Olaszországban. Itt ugyanis máig imádja mindenki a legendás filmeket, és a bennük elhangzó slágereket. Volt a De Angelis testvéreknek azonban egy másik híres dala, amelyből itthon még ezeknél is nagyobb siker lett. Most a Fókusz kamerái előtt találkoztak a magyar verzió szerzőjével, és el is énekelték együtt a dalt.
A dal, amely mindig mosolyt csal az arcunkra, és az autó, amely még évtizedek után is megdobogtatja a zeneszerzők szívét. A kedden Budapesten koncertező világhírű testvérpár, Guido és Maurizio De Angelis szerezte a legendás  „Különben dühbe jövünk” című film zenéjét.

A „Dune Buggy” mellett a Spencer-Hill filmek rajongói nekik köszönhetik az Ördög jobb és bal keze 2, a Megint dühbe jövünk, a Banános Joe, a Bombajó bokszoló, az Akit bulldózernek hívtak és még számtalan vidám olasz akciófilm zenéjét. Évtizedek óta nem léptek fel aréna koncerten.

A hetvenes években „Oliver Onions” néven könnyűzenei együttest hoztak létre, videóklipeket gyártottak, és koncerteket is adtak. Fő tevékenységük azonban mindig is a filmzene készítés volt. A Keoma című western, a Zorro című kalandfilm, a Nyolcvan nap alatt a Föld körül című rajzfilm zenéi bizonyítják rendkívüli sokoldalúságukat. Egyik legnagyobb sikerük a Sandokan című tévésorozat zenéje volt.

A Neoton Família a nyolcvanas években dolgozta fel a Sandokan zenéjét, magyar szöveget írtak a maláj kalózról szóló dalhoz. Ez volt az egyik legnagyobb sikerük, százezernél is több lemez adtak el. A zenészek azonnal egymásra hangolódtak, Ádám – ilyet is ritkán látunk: előbb autogramot kért… majd megmutatta De Angelis-éknek a Sandokan legújabb verzióját.

A három zenész azonnal összehangolódott, nyelvi akadály sincs, ha kéznél van egy gitár. Soha ilyet még nem láthattak, hallhattak: Sandokan magyar és olasz nyelven egyszerre, eredeti De Angelis kísérettel!

A videót megnézhetik itt!

A teljes adást megnézhetik az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930