Kiabálás, veszekedés és szívszorító dalok az X-FaktorbanVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Kiabálás, veszekedés és szívszorító dalok az X-Faktorban
Forrás: RTL Klub, 2016/10/17 19:45

Kiabálás, veszekedés és szívszorító dalok az X-FaktorbanPuskás Peti megkönnyezte, ByeAlexet önvizsgálatra késztette, a tizenöt éves Viki produkciója és története megrendítette a mentorokat. A lányról egymás után mondtak le a szülei, a nagymama pedig hiába szerette volna, nem tudta felnevelni. Az X-Faktor utolsó válogatóján több katartikus pillanatot is átéltek a nézők.
Egy felnőttnek is nehéz lenne erről mesélni, nemhogy egy mindössze 15 éves lánynak. Viktóriáról édesanyja kétszer is lemondott már, édesapját pedig nem is ismeri. A nagyszüleivel él, anyagiak okok miatt azonban ismét nevelőszülőkhöz került. A válogatás előtt két nappal. Ő mégis mosolyogva színpadra lépett az X-Faktorban. Vikit keresztszülei kísérték el, ballagási ajándéknak szánták a lánynak. Viki és testvérének története könnyekig hatotta meg a mentorokat. Gabi hatalmas ölelést és puszit adott a lánynak a produkció után. ByeAlex édesapjaval kapcsolatos fájdalmát is megosztotta a nézőkkel.


 


 

A közönség és a mentorok is megmosolyogták először a 15 éves gimnazista srácot. Egyáltalán nem hittek benne. Mata Richárd aztán elkezdett énekelni és mindenkinek tátva maradt a szája. Ricsi egy 1200 fős községben, Igriciben él, 25 kilométerre Miskolctól. Soha nem járt énektanárhoz, a tévéből próbált tanulni és segítette az édesapja is.    


 


 

Tomboltak a mentorok, a közönség és maga az énekes is szombat este az X-Faktor válogatásának záró produkciója közben. A The Crossroads zenekar a magyar X-Faktor történetének legütősebb zenekari produkciójával érkezett a válogatásra.


 


 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031