Alig kezdődött el a show, néhány villalakó már most kiakasztotta a szüleit!Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Alig kezdődött el a show, néhány villalakó már most kiakasztotta a szüleit!
Forrás: RTL Klub, 2016/08/29 19:15

Alig kezdődött el a show, néhány villalakó már most kiakasztotta a szüleit!Még alig kezdődött el a ValóVilág powered by Big Brother, máris egyre több érdekesség lát napvilágot a villalakókról. Van olyan játékos, aki már az első nap pucérra vetkőzött, és egyáltalán nem érdekli az sem, hogy mit gondolnak róla a többiek. Így egyáltalán nem meglepő, ha néhányukat a szüleik is letagadnák viselkedésük miatt. A hétvégén elkezdődött a harc a 36 millióért, beköltöztek az első villalakók, akiket még utoljára mi is kifaggathattunk.
Az edzőnek készülő Lóri elég szűkszavú, meglátjuk mennyire ered majd meg a nyelve bent a Villában. Vivi pedig annyira izgatott, hogy nincs képben, úgy semmivel sem. A konfliktusokba szívesen beleálló VV Miciről pedig az derült ki, hogy állítólag escort lányként dolgozott Svájcban. Hogy ehhez a szülei mit szólnak, azt csak sejthetjük, hiszen még annak sem örültek, hogy a lányuk beköltözött.


 


Volt, aki már a show-ba is félmeztelenül érkezett.

És itt van a számos tetkóval felszerelt logisztikai koordinátor, Dávid.


 


A 23 éves Dina Szlovákiából érkezett, kabalaként a szerelmétől kapott maciját viszi be.

Az egyik legbolondabb figura pedig, akivel a két műsorvezető Bence és Anikó sem tudott mit kezdeni, Tivy, aki folyamatosan poénkodott, még akkor is, amikor azt már nem biztos, hogy mindenki értette.

Az egyáltalán nem szégyenlős Zsófi jó pasikat szeretne bentre, úgy, hogy egyébként párkapcsolatban él.


 


 

És a fura figuráknak ezzel még nincs vége, ma este is bővül a csapat, szóval érdemes csekkolni az RTLII-őt , este tíz órakor!

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031