Megmutatjuk, hogyan élnek a magyar prostituáltak BremerhavenbenVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Megmutatjuk, hogyan élnek a magyar prostituáltak Bremerhavenben
Forrás: RTL Klub, 2016/07/01 20:15

Megmutatjuk, hogyan élnek a magyar prostituáltak BremerhavenbenRiporterünk egy hetet töltött el Bremerhavenben. Nem a legnagyobb német kikötő miatt ment, és nem is azért, hogy az EU tagságról kérdezze a helyieket. Arra volt kíváncsi, hogyan élnek azok a magyar nők, akik a helyi törvények szerint teljesen jogszerűen áruba bocsátják a testüket.
Bremerhaven egy jelentős német kikötő az Északi-tengeren.  Németország legnagyobb, a világon pedig a 20. legnagyobb konténerkikötő, ahol a földkerekség legnagyobb autóparkolója van. Innen indulnak a német autók világszerte az autószalonokba, és ide érkeznek az import járművek is. Óriási teherhajók, mozgó konténervárosok és rengeteg matróz, akik megpihennek itt.

Ez pedig a város másik oldala. A Lessingstrasse, a város piroslámpás negyede, a türelmi zóna, ahol minden második hölgy magyar. Itt kínálják bájaikat a tengeren megfáradt matrózoknak, vagy éppen a helyi lakosoknak. És ennek a piroslámpás negyed szobáinak nagy részét egy magyar hölgy, Schmitz Erzsébet adja bérbe. Irány a piroslámpás negyed! A volánnál Erzsébet üzlettársa, lényegében a főnöke a holland ügyvéd Jeroen Pols ül.

A látnivalók egyike éppen a piroslámpás negyed. Itt több ingatlan tulajdonosa Jeroen Pols. Évekkel ezelőtt azért jöttek ide Hollandiából, mert ott nagyon felmentek az ingatlanárak. Lehetőségeket kerestek, és éppen ebben az utcában vásároltak néhány házat. Részükről ez egy befektetés, az pedig, hogy házakban történetesen prostitúció folyik, az az üzlet szempontjából nem lényeges.

Erzsébet itt maga is alkalmazott, annak a cégnek dolgozik, amelyik a házak tulajdonosa. Ő tartja a kapcsolatot a lányokkal, intézi a bérleti díjak beszedését, és persze a hölgyek ügyes-bajos dolgaiban is próbál segíteni. Tevékenysége Németországban teljesen legális. Azonban egy magyar bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene. Ha hazajönne és rendőrrel találkozna, letartóztatnák.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031