Hatalmas partival búcsúztak a rajongók a magyar fociválogatottólVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Hatalmas partival búcsúztak a rajongók a magyar fociválogatottól
Forrás: RTL Klub, 2016/05/25 18:15

Hatalmas partival búcsúztak a rajongók a magyar fociválogatottólVasárnap este a szurkolók egy közös bulival kívántak jó utat a Franciaországba készülő magyar labdarúgó válogatott játékosainak. A hatalmas várakozások ellenére nem jelent meg az egész csapat, mindössze négy játékos vett részt a fesztiválon. A 23 fős keretből csak az oslói hős Kleinheisler László, Németh Krisztián, Juhász Roland és a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs bulizott a helyszínen.
Az elszántság és a küzdeni akarás még a legfiatalabb drukkereken is látszott. 3904 A játékosokat szinte szétszedték a rajongók, mindenki egy közös fotót vagy egy aláírást szeretett volna kedvencétől. Dzsudzsák Balázs dedikált mezéért néhányan még össze is verekedtek. A Magyar Labdarúgó Szövetség zenei rendezvényén délután négytől a hazai könnyűzene krémje alapozta meg a szurkolók hangulatát. Mikrofont ragadott többek között a The Biebers, a Punnany Massif és az Ocho Macho, akik előadták a Puskás Ferencről elnevezett Pancho című dalukat is.

A focisták közül elsőként Kleinheisler László érkezett meg a rendezvényre, aki két csinos hölgy társaságában élvezhette a fesztivált. Majd elárulta, hogy szerinte a magyaroknak van a legjobb szurkolótábora az egész világon. A legnagyobb felhajtás a szurkolók és a média részéről is Dzsudzsák körül volt. A Törökországban légióskodó szélső azt mondja, nagyon vágytak már erre a sikerre. Juhász Roland már 2004 óta a nemzeti 11 oszlopos tagja. Azt mondja eddig még soha nem tapasztalt ilyen csapategységet, mint ami most van.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031