Miként lehet betérni vagy áttérni a nagy világvallásokba?Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Miként lehet betérni vagy áttérni a nagy világvallásokba?
Forrás: RTL Klub, 2016/05/14 20:15

Miként lehet betérni vagy áttérni a nagy világvallásokba?Mit gondolnak, mi a közös Marilyn Monroe, Bill Clinton, Steve Jobs, Angelina Jolie, Liz taylor és Cassius Clay vagyis Muhhamad Ali között? Mindannyian kitértek a hitükből, vagyis elhagyták eredeti vallásukat és betértek egy másikba. De, lehet, hogy a hírességek között is akad, akinek nem kellett elhagynia előző vallását, amikor egy másikat kezdett el gyakorolni. Rendkívül érdekes, hogyan dönthet valaki arról, hogy buddhista, keresztény, zsidó vagy muszlim lesz mostantól és mit kell ehhez tennie.
7 milliárd 400 millió ember. Ennyien élünk most a Földön, akik közül – becslések szerint – 5 milliárdan hisznek Isten vagy istenek létezésében. A Teremtő iránti szeretet néha furcsának tűnő dolgokkal és életmóddal jár együtt. Pláne, ha valaki lecseréli Mindenhatóját és vallását.



Felvehetjük bármikor az iszlám vallást? Akármikor lehetünk buddhisták, vagy a hinduizmus hívei? Körül kell magunkat metéltetni, hogy zsidók legyünk és le kell mondanunk a szexről a Krisna-tudatért? Annak járunk most utána, hogy miként lehet betérni vagy áttérni a nagy világvallásokba. Lehetünk katolikus zsidók, esetleg muszlim buddhisták egyszerre, vagy hitváltás esetén el kell hagynunk a korábbi vallásunkat? Meghökkentő szokások és nem mindennapi hagyományok jönnek azok számára, akik Istent váltanak.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031