Férfi szexszimbólumok: a férfiasság titkaVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Férfi szexszimbólumok: a férfiasság titka
Forrás: RTL Klub, 2016/05/14 20:15

Férfi szexszimbólumok: a férfiasság titkaNők ezreitől kaptak, kapnak szerelmes leveleket, szexszimbólumként, férfiideálként is emlegetik őket, az ismert magyar férfiaknak önmagukról nagyon érdekes és figyelemreméltó véleményük van. Vastag Csaba például nem érti miért került be az általunk megkérdezettek körébe, Fehér Balázst zavarja saját jóképűsége, Oszter Sándor szerint pedig a férfiasság még ma is a határozottságot és a biztonság megteremtésének képességét jelenti a nők számára. Ernyei Béla pedig kimondottan örül, hogy Hugh Granthez hasonlítják.
Most rendhagyó módon férfiakkal beszélgetünk férfiakról. Pontosabban arról, kik ma és kik voltak régen a férfiideálok, kikből lesznek a szexszimbólumok.


 


 

Oszter szerint a férfiasság mindenképp belülről fakad, amely aztán egy ember külsején is nyomot hagyhat. A klasszikus értékek a határozottság, a jó fellépés, a biztonság megteremtése mindig divatosak, egy nő számára a férfiasság jelképei.

 



 

Zenészeknél, mint amilyen Vastag Csaba is, a kinézet varázsa annál erősebb, minél jobb a zene, és minél népszerűbb egy zenész vagy egy együttes. A tehetség, a hatás megszépít, elérhetetlenné, titokzatossá tesz.

 


 


 

Fehér Balázs, a Carbonfools énekese, annyira jóképű, hogy már őt is zavarja. Modellként is dolgozott, de mint azt már sokszor elmesélte, az a pálya nem elégítette ki és más kihívások után nézett. De ez a váltás talán még vonzóbbá tette őt a női rajongók számára.

 



 

Férfiideál persze azokból lesz, akik a „placcon” vannak, akik láthatóak. Akikről a hírek szólnak. Ilyenek a sportolók, például az izmos vízilabdázók. És ilyenek a menő focisták, mint amilyen a portugál Figó volt, a világ egykori legdrágább játékosa, aki néhány éve nálunk is járt, és aki úgy nézett ki, mintha skatulyából húzták volna elő. Kétségtelen tény az, hogy mégis a legtöbb férfiideál a zenészekből és a színészekből lesz. Így volt ez régen is és így van ez ma is.

A nők különböző karakterekbe képesek beleszeretni, és akár szexszimbólumként idealizálni. A gyermeki típus, a kamaszos, bohém, vagy a megmentésre váró ugyanúgy vonzó lehet, mint a nagyon macsók, a hegyomlások. És hogyha ehhez társul valamilyen izgalmasan vonzó elhivatottság, művészi készség, vagy ennek a kettőnek a kombinációja, akkor még az sem kell feltétlenül, hogy egy férfi szép legyen. Lehet a nélkül is szexideál.


A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031