Megtaláltuk a legelső felvételeket az X-Faktor győzteseirőlVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Megtaláltuk a legelső felvételeket az X-Faktor győzteseiről
Forrás: RTL Klub, 2016/04/29 22:17

Megtaláltuk a legelső felvételeket az X-Faktor győzteseirőlAz első pillanat, az első benyomás és az első éneklés. A videó, amelyet eddig még soha nem láthattak. Sem Önök, sem pedig az X-Faktor győztesei. Vastag Csabának és Tóth Andinak most levetítettük a tehetségkutató műsor válogatásán készített első videót, ahol még mentorok nélkül, a műsor készítői előtt bemutatkoztak.
2010 tavaszán járunk az RTL Klub egyik meghallgató termében, ahol Vastag Csaba sapkában, felhúzott inggallérral és már akkor az elmaradhatatlan kézmozdulataival mutatta, hogy ő bizonyrettentően magabiztos. Nem úgy mint a többi induló, Csaba egyáltalán nem volt megszeppenve, sőt, már itt sem volt neki tabu a zsűriasztal. Csaba jó hosszan elbeszélgetett a stábtagokkal, ekkor mondta el, hogy igazából az öccsét hozta el a válogatóra, de ha már itt volt, ő is beugrott énekelni egyet.



Tóth Andi egyáltalán nem rocker énjével mutatkozott be először az X-Faktor stábtagoknak két éve. Cserháti Zsuzsa számát már akapellában nyomta. Aztán csak beindult a rocker és az AC/DC slágerével felrobbantotta a meghallgató termet. Andi hangosan nevet minden egyes hajlításán még most is. És íme a különbség, ha Andi három szerkesztő és több száz fős közönség előtt énekel. A félénk lányból a mentorok előtt egy vérbeli profi rocker lett, innentől pedig Önök is ismerik már a győzelemig vezető utat és utána a karrierjét.



 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930