Babák vs. szőrmókok: hogyan és meddig engedjük a barátkozást?Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Babák vs. szőrmókok: hogyan és meddig engedjük a barátkozást?
Forrás: RTL Klub, 2016/04/20 19:15

Babák vs. szőrmókok: hogyan és meddig engedjük a barátkozást?Babákat védelmező kutyák, bébit szórakoztató macskák együtt dalolászó kutyusok, síró piciket vigasztaló cicusok, kúszásra megtanító szőrmókok és a babáknak külön műsorszámot előadó ebek. Ezek a videók szívmelengetőek és viccesek, de vajon mennyire engedjük közel kisbabánkat háziállatainkhoz?


 

Az egykori Miss Earth Hungary, Kaló Jennifer egyéves kisbabáját, Áront már kétnaposan bemutatta Mignonnak, 4 éves labradorjának. Mignon ugyanis az elején féltékeny volt, hogy Áront nagyobb figyelem övezi és többször el is szökött emiatt. Sőt, néha ellopta a kisfiú játékait. De most már egyre nagyobb a szeretet az ő részéről is.

 



 

Berta Katalin világ életében úgy nevelte gyermekeit, hogy azokat nem különítette el kutyáitól és macskáitól. Persze azért voltak szabályok. Szerinte, attól még, hogy valaki babát vállal, nem kell házi kedvencétől megválnia és a világhálón keringő tévhiteket sem kell készpénznek venni .



Dr. Gráf Miklós állatorvos szerint a legfontosabb a rendszeres oltás és féregtelenítés. Akkor nem lehet baj.

 



Ha kellő szeretetettel gondoskodunk állatainkról, a végén ugyanazt kapjuk vissza tőlük is.  És inkább a megfelelő oltásokkal lássuk el őket, mintsem megszabaduljunk tőlük, pusztán azért mert új jövevény érkezik a házhoz.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031