Teljes átalakulás: Niki az úszógumit kockás hasra cserélteVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Teljes átalakulás: Niki az úszógumit kockás hasra cserélte
Forrás: RTL Klub, 2016/03/23 18:15

Teljes átalakulás: Niki az úszógumit kockás hasra cserélteSült krumpli, pizza, fehérkenyér és hamburger – ezek az ételek most már biztosan nem kerülnek Vasvári Niki asztalára. Pedig volt időszak, amikor nem telhetett el nap nélkülük. Az egykor túlsúllyal küzdő lány mára hallani sem akar az egészségtelen életmódról, na és persze régi önmagára sem szívesen emlékszik vissza. Nikiről bátran állíthatjuk, ő bizony az akaraterő bajnoka!
Hol máshol találkoznánk vele, mint az edzőteremben. Korábban Niki egyáltalán nem sportolt, sőt ő annak idején nem látta magát kövérnek. Ezen most már csak jót mosolyog. A hurkákat és a széles csípőt azóta felváltotta a kockás has és a hihetetlenül kerek fenék. Niki 7 év kemény és kitartó munkával sikeres body fitnesz versenyzővé edzette magát. Legutóbbi eredményére a legbüszkébb.



Heti 14 edzéssel hozta magát bombaformába – hétfőtől vasárnapig egy nap kétszer végez súlyzós edzéseket, amire valljuk be, még rágondolni is fárasztó. Edzője, Berkes László, aki egyben Niki párja is, nagyon büszke a közösen elért eredményre. Szerinte, barátnője a legjobb példája annak, hogy kellő szorgalommal bármit el lehet érni.



A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930