Hazavárja a gyilkost, megszólal Bene László testvéreVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Hazavárja a gyilkost, megszólal Bene László testvére
Forrás: RTL Klub, 2016/03/21 18:15

Hazavárja a gyilkost, megszólal Bene László testvéreNégy ember halála szárad a lelkén, a skálás gyilkosként elhíresült Bene László huszonkét év után heteken belül szabadulhat a börtönből, most még igazságügyi pszichiáter vizsgálja. Testvéréhez mehet haza, bátyja egy szobát előkészített a számára, bár senki sem tudja róla, hogy egyáltalán testvére van. Fél, de befogadja öccsét. Ha a szakértő szerint a sorozatgyilkos még nem alkalmas a visszatérésre a társadalomba, akkor legkorábban egy év múlva vizsgálhatják újra az ügyét.
Az a legfontosabb, hogy megértsék, Bene László szabadulása nem magánügy, közügy. Ezt a családja, az őt átmenetileg befogadni készülő bátyja, másképp gondolja. Még azt sem tudják róla, hogy ő Bene László, hogy ő a négyszeres sorozatgyilkos bátyja, hamarosan hozzáköltözik. Azt sem, hogy ő egyáltalán Bene László testvére. Ebből az alaphelyzetből indult az interjúnk Bene László testvérével, akire a Story Magazin cikke nyomán akadtunk. A 64 éves férfi megmutatta, hol él majd az öccse, amíg náluk lakik majd és kiderült, milyen nehéz helyzetben is van egy sorozatgyilkos testvére – egy életen át.



Bene László testvére sem arcát, sem nevét nem vállalja nagynyilvánosság előtt, ami nem csoda, hiszen élete legnehezebb döntésén van túl. A házát, a családját és az utcát sem engedi mutatni. Nem mondhatjuk el, hol él. Pedig Magyarország legrettegettebb sorozatgyilkosát készül otthonába fogadni. Viszont szomszédjai, a pék, a hentes vagy a kis bolti eladó sem tudják róla, hogy ez a férfi a 1994-ben életfogytiglanra ítélt Bene László testvére.

A férfival azt beszéljük meg, hogy hangját eltorzítjuk, arcát kitakarjuk. Csak így hajlandó beszélni arról, hogyan készül a sorozatgyilkos fogadására, hogy miben különbözik a két testvér egymástól és hogy nem félti-e két gyermekét és feleségét sorozatgyilkos öccsétől.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031