Súlyos betegség kínozza Király L. NorbitVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Súlyos betegség kínozza Király L. Norbit
Forrás: RTL Klub, 2016/02/09 20:45

Súlyos betegség kínozza Király L. NorbitKülsőre rengeteget változott. Állítólag utánozhatatlan higanymozgása a régi csak iszonyú fájdalmakkal él. Király L. Norbinak sok tekintetben új életet kell kezdenie, egyelőre még bizonytalan, hogy veleszületett betegségét hogyan tudja majd kordában tartani.
Király L. Norbi egy fejlődési rendellenességgel született, ez azonban csak most, nem sokkal a 27. születésnapja előtt derült ki. Azt mondja, már kisgyerek kora óta fájt a dereka, állapota hol rosszabb, hol elviselhetőbb volt. De, hogy mi okozhatta a tüneteket, arról eddig fogalma sem volt. Mivel műteni nem lehet, kénytelen együtt élni a betegségével. Azt mondja, ha rossz mozdulatot tesz, akkor bizony nagy a baj. Ha beáll a dereka, gyógyszereket kell szednie, és otthon végezhető gyakorlatokkal enyhítheti a fájdalmakat.



Tavaly nem csak külseje változott drasztikusan, hanem zenei stílusa is. A kemény rocker fiú az elektro-pop stílusra váltott, meghosszabbíttatta a haját és megcsináltatta kusza fogsorát is. A hosszú haj azonban ismét a múlté. A régi rocker visszatért és újult erővel megalakult a Király L. Norbi és az L-ek zenekar. Most nagy lelkesedéssel építi régi-új imidzsét. Még az a szerencse, hogy különleges mozgásában még a fájós dereka sem akadályozza.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031