Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-04Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-04
Forrás: RTL Klub, 2015/09/05 03:23

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-04Amikor Drex megint minden kötelezettség nélkül ágyba akarja vinni Mirit, a lány kikosarazza, mivel Drex Leával kavar. Később a mosodában Miri hajba kap Leával, és amikor Drex ráadásul kihívóan el is vonul a lánnyal, Mirinek elege lesz, és bosszút forral: a régi osztálytársával, Botival kezd látványosan flörtölni. A terv beválik.
Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet! Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak. Ahogy kezdődött: A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába. Amikor Drex megint minden kötelezettség nélkül ágyba akarja vinni Mirit, a lány kikosarazza, mivel Drex Leával kavar. Később a mosodában Miri hajba kap Leával, és amikor Drex ráadásul kihívóan el is vonul a lánnyal, Mirinek elege lesz, és bosszút forral: a régi osztálytársával, Botival kezd látványosan flörtölni. A terv beválik. Barbit mélyen megrázza, hogy a lakótársai nem bocsátják meg neki a spermalopási akcióját, és ki kell költöznie az albérletből. Barbi nem meri elmondani a kozmetikában Alexának, hogy miért is költözött ki igazából – attól fél, hogy még ő is le fogja tolni ezért. Amikor aztán mégis fény derül az okra, Alexa annyira kiakad Barbi felelőtlen viselkedésén. Regina reggel csalódott, amikor Gréta kihagyja a közös reggelijüket, mert a legjobb barátnője, Anna váratlanul meglátogatja. Amikor aztán Regina megismeri Annát, cseppet sem lelkesedik érte – nagyon ellenszenves neki a lány. Később egy spontán buli keretében Anna és Félix közelebb kerülnek egymáshoz, ekkor Reginánál betelik a pohár, és kibukik belőle, hogy utálja AnnátAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031