Aquaman és az Elveszett Királyság - Magyar szinkronos előzetes (16)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Aquaman és az Elveszett Királyság - Magyar szinkronos előzetes (16)
Forrás: InterCom, 2023/12/12 15:45

Aquaman és az Elveszett Királyság - Magyar szinkronos előzetes (16)#AquamanÉsAzElveszettKirályság december 21-től a mozikban!
Az óceán soha nem békés! Ezért nem pihenhet meg egyetlen percre sem az óceánok hét királyságának uralkodója.
Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát (Jason Momoa), de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. És most erősebb, mint eddig bármikor, mert megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra.
Aquaman kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt (Patrick Wilson), Atlantisz egykori uralkodóját. Békét nem kötnek, de átmeneti szövetséget igen – ha nem teszik meg, akkor Aquaman családja, azután az összes tenger, végül az egész világ elpusztul.
Minden idők legsikeresebb, legnagyobb bevételt hozó DC filmjének folytatásában visszatér az első rész teljes szereplőgárdája, élükön Jason Momoával és a rendező-producer James Wannel – nem csoda, hogy
az óceánok királyához méltóan
hatalmas, látványos és játékos film készült.
Főszereplők: Jason Momoa, Ben Affleck, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Nicole Kidman, Amber Heard. Zene: Rupert Gregson-Williams. Látvány: Bill Brzeski, Sahby Mehalla. Írta: Mort Weisinger, Paul Norris, David Leslie Johnson-McGoldrick
Rendezte: James Wan
Mozibemutató: 2023. december 21.
Színes, szinkronizált amerikai képregényfilm
Eredeti cím: Aquaman and the Lost Kingdom
Gyártó: Warner Bros., DC Entertainment,
Atomic Monster, The Safran CompanyAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031