17. FINA Világbajnokság - Nemzetközi záró sajtótájékoztató - Seszták Miklós … 2.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:17. FINA Világbajnokság - Nemzetközi záró sajtótájékoztató - Seszták Miklós … 2.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2017/07/30 20:45

17. FINA Világbajnokság - Nemzetközi záró sajtótájékoztató - Seszták Miklós … 2.Julio Maglione, a FINA elnöke a vasárnapi záró sajtótájékoztatón elmondta, az egész „FINA-család” feledhetetlen élményekkel gazdagodott az elmúlt két héten. Fantasztikus helyszíneken, nagy tömegek előtt zajlottak a versenyek, egy csodálatos országban. Maximálisan elégedettek mindennel, mindenki otthon érezte magát Budapesten. A vizes sportok fejlődéséhez nagy mértékben hozzájárult ez a világbajnokság.
Seszták Miklós, a szervezőbizottság elnöke szerint az elmúlt tizenhét nap az összefogásról, a kölcsönös tiszteletről és a sport ünnepéről szólt. Köszönetet mondott a FINA-nak, a szervezőknek és az önkénteseknek, akik nélkül nem sikerült volna a rendezés.
Cornel Marculescu, a FINA ügyvezető igazgatója elmondta, 2015-ben Kazanyban Gyárfás Tamás kissé feszülten kérdezte tőle, miként lehet majd felülmúlni a tatár fővárost, ahol egy futballstadionban rendezték az úszást. Marculescu szerint a fantasztikus helyszínek, a Duna Aréna, a „magyar tengernél” Balatonfüred, a Városliget a Vajdahunyad vára látképével, az óriás-toronyugrás a Parlamenttel szemben, vagy a csodálatos Margitsziget egyformán elbűvölte a szurkolókat és a sportolókat. A drukker elképesztő hangulatot varázsoltak mindenhol, vereség vagy győzelem esetén is ünnepeltek, ez pedig a legfontosabb a sportolóknak.
Gyárfás Tamás, a FINA alelnöke elmondta, boldog, hogy részese lehetett a hazai rendezésű világbajnokságnak.
A tájékoztatót vezette: Csurka Gergely, sajtófőnök, a FINA Médiabizottság tagja.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031