Enni, inni, szurkolni, sportolóval fotózkodni: irány az Aquatics fan zone!Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Enni, inni, szurkolni, sportolóval fotózkodni: irány az Aquatics fan zone!
Forrás: Pesti Srácok, 2017/07/20 17:45

Enni, inni, szurkolni, sportolóval fotózkodni: irány az Aquatics fan zone!Gasztronómia, ügyességi játékok, könnyűzenei és világzenei koncertek és persze közvetítések az óriás kivetítőkön – ez is vár minden érdeklődőre a fővárosban, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban és a Duna Aréna mellett, a Dagály-strand területén kialakított szurkolói zónákban. A PestiSrácok.hu az Arénát körülölelő Duna Marketre a Magyarország- Olaszország vízilabda meccs alatt ment ki, hogy körülnézzen, mi is a felhozatal az ingyenesen látogatható területen. A finom falatok és értékes szociális kezdeményezések képviselői mellet Kormos Villőt is mikrofonvégre kaptuk, aki a hazai pálya előnyeiről, az őt körülvevő szurkolói szeretetről mesélt.
A szurkolói zónákban valamennyi program ingyenesen lesz látogatható, függetlenül attól, hogy az érdeklődők váltottak-e jegyet a sporteseményekre. Ha igen, akkor az összecsapások előtti ráhangolódásra, a délelőtti és délutáni programok közötti holtidő kitöltésére, vagy épp az eseménydús nap utáni levezetésre lesz tökéletes helyszín a szurkolói zóna. Ha pedig nem, akkor keresve sem lehetne ideálisabb helyet találni arra, ha valaki épp csak bele szeretne kóstolni a világbajnokság páratlan hangulatába. A területre természetesen biztonsági ellenőrzés után lehet majd bejutni, de a szervezők mindent megtesznek azért, hogy ezzel a lehető legkisebb kellemetlenséget okozzák, s a leggyorsabban túlessenek rajta a látogatók.
A videót készítette: Szabó Fruzsina Anna és Tihanyi RitaAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930