35. Lidl Balaton átúszás - Erdei Zsolt személyes tapasztalatai, poénosan ... 4Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:35. Lidl Balaton átúszás - Erdei Zsolt személyes tapasztalatai, poénosan ... 4
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2017/06/14 16:45

35. Lidl Balaton átúszás - Erdei Zsolt személyes tapasztalatai, poénosan ... 435. Lidl Balaton-átúszás szervezői július 14-én, az Aquincum Hotelben sajtótájékoztatón számoltak be az idei esemény előkészületeiről. Az átúszás tervezett időpontja július 1. szombat lesz. A fővédnök: Dr. Szabó Tünde, EMMI, sportért felelős államtitkár, akit Sárfalvi Péter, nemzeti utánpótlás-nevelését és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár képviselt, aki világ- és Európa-bajnok öttusázó.
A sajtótájékoztató résztvevői voltak: Risztov Éva, a Lidl nagykövete, olimpiai bajnok úszó, Mányoki Attila, aki az úszás történetének hatodik legjobb idejével úszta át idén a Cook-szorost, Erdei Zsolt, többszörös Balaton-átúszó, profi ökölvívó világbajnok, Tőzsér Judit, vállalati kommunikációs vezető, Lidl Magyarország, Szántó László, Aranyhíd Balatonátúszó Sport Kft ügyvezető, Máth István, BSI ügyvezető, Révész Máriusz, kormánybiztos. A Honvédelmi Minisztérium képviseletében, dr. Eleki Zoltán …
A sajtótájékoztatón megtudtuk idén is velünk úszik Risztov Éva, Mányoki Attila és Erdei Zsolt, mindhárman hazánk büszkeségei, többszörös átúszók.
A Balaton-átúszás mára Magyarország egyik legnépszerűbb sporteseményévé vált. Révfülöpről indulva, Balatonboglárra érkezve úszhatjuk át a Balatont. Az 5.2 km-es táv megfelelő felkészüléssel minden úszni tudó ember számára teljesíthető.
A szervezők szerint idén is tízezer körül lehet az indulók száma. A részvételhez orvosi igazolásra van szükség, ennek hiányát a helyszínen pótolni lehet.
Nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra is, az úszófolyosó mentén 50 méterenként vitorlások és egyéb vízi járművek állnak, a 150 hajó személyzete folyamatosan figyeli a versenyzőket, akik bármikor megállhatnak, megpihenhetnek.
Az előnevezés már elindult (balaton-atuszas.hu), de a helyszíni nevezésre is van lehetőség. Rossz idő esetén az esőnapok (július 2., 8., 9., 15., 16.) valamelyikén rendezik meg a Balaton-átúszást.
A sajtótájékoztatót Dobor Dezső, az esemény sajtófőnöke vezette.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031