Kedvenc Patikám 2017 - Kampányindító - Dr. Mikola Bálint ... 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Kedvenc Patikám 2017 - Kampányindító - Dr. Mikola Bálint ... 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2017/05/31 15:45

Kedvenc Patikám 2017 - Kampányindító - Dr. Mikola Bálint ... 1.Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a „Kedvenc Patikám” kampány, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság, a Magyar Gyógyszerészi Kamara, a Roche Magyarország Kft. támogatásával.
A május 31-i sajtótájékoztatón, az Aria Hotel Budapestben további részleteket mondtak el a szakmai bizottság tagjai: Dr. Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke és Dr. Samu Antal, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége alelnöke. Megismerhettük dr. Mike László, Országos tisztifőgyógyszerész és Dr. Hodossy Lajos, a főtámogató Roche Magyarország Kft. képviselője véleményét is. A tájékoztatót vezette: Torjai Gábor, a Nero Solution Kft. ügyvezetője.
A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége - a Roche Magyarország Kft. támogatásával - hetedik alkalommal tette közzé felhívását a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére. A kampány legfontosabb célja a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése. A kampányban felhívják a szervezők a figyelmet a patikai munkára, a szolgáltatást igénybe vevő betegek érdekeire. Igyekeznek a feleket egymáshoz közelebb hozni minőségi fejlesztések által, melyekre az elégedettséget befolyásoló tényezők ismerete nélkül nincs lehetőség.
A szavazatokért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár. A kampány 2017. szeptember 30-ig tart, a szavazatokat ezen a napon még le lehet adni. A szavazatok leadása teljesen anonim módon történik, így a résztvevőknek semmilyen személyes adatot nem kell közölniük. A szavazatokat a médiában, illetve a patikákban is megtalálható szórólapokon keresztül, postai úton is leadhatják az érdeklődők. A résztvevő patikák saját népszerűsítési kampányokat folytathatnak személyes megkeresések és közösségi lehetőség felhasználásával egyaránt a lehető legnagyobb ismertség elérése érdekében.
A "Kedvenc Patikám" cím díjátadójára a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXVI. kongresszusán kerül sor.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031