Soha nem látott casting fotók és videókVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Soha nem látott casting fotók és videók
Forrás: RTL Klub, 2017/02/22 20:01

Soha nem látott casting fotók és videókA Fókuszban eddig a nyilvánosság előtt ismeretlen videókat, fotókat láthatnak, az első válogatásokról, castingokról, amelyeken a hírességeket alig lehet felismerni. Robert Pattinson, vagy Miley Cyrus alig hasonlít későbbi önmagára, de Kiss Ramóna, vagy Voksán Virág is sokat változott, amióta felfedezték. A notórius próbafelvételiző Lali pedig már éppen feladta, amikor az Éjjel-Nappal Budapestbe hívták.
Figyelem! Soha nem látott casting fotók és videók következnek. Olyanok, amelyeket ma már híres szereplőjük inkább eldugna mélyre, mintsem mutogassa azokat.


 



Voksán Virág hivatalos modell portfóliója 13 éves. A legtöbb kép még a plasztikai műtétek előtt készült. Kerekebb arc, vékonyabb száj, rövidebb haj. A DJ ma már nem csak a kozmetikusát, de az akkori stylistját is lecserélné. Nem tagadja, rengeteget próbálkozott, mire befutott. Nem a klasszikus utcán felfedezős modell sztori az övé. Saját maga csináltatta legelső képeit egy profi fotóssal, és azzal járta az ügynökségeket. Nem adta fel, és végül befutott modell lett. Hírnevét, pedig DJ-ként nagyon jól kamatoztatja most. Szerinte nagyon fontos, hogy egy castingon hogyan adjuk el magunkat. Alexa és Lali videóját előtúrtuk az RTL Klub archívumából, hogy megmutassuk nekik.


 


 

Több mint négyéves az a felvétel. Amelyen Lali sárga pólóban, még hatalmas göndör hajjal, bátortalanul sorolja a hobbijait. Pedig nem az első castingja volt ez a bulikirálynak. Nem tagadja, hogy egy időben az RTL Klub szinte összes műsorába jelentkezett.


 


 

Alexa felvétele fél évvel később készült. Hosszú fekete haj, tökéletes dekoltázs, amivel azonnal levette a castingoló fiút a lábáról. A lány azt mondja, nem izgult, hiszen korábban már jó párszor állt kamera előtt.


 


 

Nekik bejött. Szerintük a lényeg, hogy soha nem szabad feladni, hiszen nem mindig sikerül elsőre!

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930