Exkluzív: Vendégségben a világhírű kutyatrénernél, Cesar MillannélVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Exkluzív: Vendégségben a világhírű kutyatrénernél, Cesar Millannél
Forrás: RTL Klub, 2017/02/10 20:01

Exkluzív: Vendégségben a világhírű kutyatrénernél, Cesar MillannélD. Tóth András kollégánk a világhírű kutyatrénernél, Cesar Milannél járt vendégségben Los Angeles-i birtokán. Az egykori mexikói illegális bevándorló elképesztő birodalmat épített abból, hogy a rendetlen kutyáknak és tehetetlen gazdáiknak segít. Módszerét már az amerikai iskolákban is tanítják. 
D. Tóth Andrásn állítja, Los Angeles nagyon jó hely. Valahogy az az ember érzése – még, ha tudja is hogy nem így van – hogy itt mindenki boldog, és senkinek nincsenek problémái. A fiatalok reggelente lemennek az óceánhoz kicsit szörfözni, vagy csak bicajoznak egyet a sétányon, aztán jöhet egy kis könnyű munka, majd egy szép naplemente a város fölött, aztán buli hajnalig. Ráadásul itt szinte mindig jó idő van. Olyan 25-30 fok és napsütés.


 


 

Nem csoda, hogy vendéglátónk is szeret itt élni. Igaz most kicsit kijjebb, a farmján vár minket. Nagyjából 45 percet autózunk az mindinkább kopárabb, mégis egyre csalogatóbb tájon. Végül befordulunk a magánterületre, és a hegyoldalban már látni is, hogy jó helyen járunk, ez bizony a világ legismertebb kutyaszakértőjének, Cesar Millannak kaliforniai álombirtoka.

Egész napos programra vagyunk hivatalosak. Európából először lehet itt televízió kamerája. Azonnal kapjuk is a jótanácsot.

 


 


 

Vicces fickó a házigazda. Elsőre nem is mondaná meg róla az ember, hogy multimilliomos kutyatréner, akinek saját magazinja fut több tv csatornán, és élő showműsorával járja a világot. Egyszerű, közvetlen, és nagyon profi vendéglátó benyomását kelti. Pedig a meséje elején még nem úgy nézett ki, hogy ő lesz az egyik legismertebb mexikói. Ő is egy volt a sok millió mélyszegénységben élő közép-amerikai gyerek közül. Családja több generáción keresztül marhapásztorkodott. Ő pedig egész nap a kutyákkal volt, és észrevette, hogy ösztönösen jól bánik velük. Cesar viszont ki akart törni ebből a környezetből, többre vágyott.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031