65. Kormányinfó - Lázár János - a sport új fajta koordinációja az eredményesség érdekében ... 9.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:65. Kormányinfó - Lázár János - a sport új fajta koordinációja az eredményesség érdekében ... 9.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2016/10/13 20:45

65. Kormányinfó - Lázár János - a sport új fajta koordinációja az eredményesség érdekében ... 9.A kormány célja, hogy meggyőzze a parlamenti frakciókat arról: az alaptörvény módosítása elengedhetetlenül szükséges, hogy az ország határait megvédjük. Orbán Viktor miniszterelnök egyeztetésre hívja az MSZP elnökét, Molnár Gyulát, a következő héten a Jobbik elnökével Vona Gáborral találkozik.
A jövő héten Európai Tanács (EiT) ülés lesz, melyen Magyarország politikai célkitűzése, hogy megakadályozza a kötelező kvótát, azaz a kvóta csak önkéntes lehet.
Nincs alapja a félelemnek, ami az uniós források felfüggesztéséről szól, jövő szerdán Brüsszelbe megy a Lázár János, hogy tisztázza a helyzetet. Magyarország ebben az EU-s ciklusban 8900 milliárd forintot kap, a keret 65-70 százalékát meghirdették, és még idén szeretnék a teljes forrást hozzáférhetővé tenni. Magyarország az első a visegrádi négyek országai között és a hatodik helyen áll az Európai Unióban a pénzek elosztásában.
A kormány döntött, hogy a Kelenföldi pályaudvar közelében építi meg a dél-budai egészségügyi centrumot.
A tervek szerint több mint ezer ágyas új egészségügyi intézmény lesz, melyet az M1/M7-es autópálya közelében lévő területen építenek meg, metró- és az autóbusz csatlakozással. A beruházás tervezői munkájának előkészítésével a kormány Noll Tamás építészt bízza meg.
A Kormány döntések sorában elmondta Lázár János, hogy 29,4 milliárd forint többletforrást ítéltek meg a Belügyminisztériumnak a szerb-magyar határszakasz védelmére. Az illegális bevándorlás kezelése az elmúlt másfél évben több mint 100 milliárd forintba került a déli határon.
Több izgalmas kérdést is feltettek a kollégák a Népszabadsággal kapcsolatban, az óriásplakátok megszüntetéséről …
Az M3-as Metró felújításban az valósul meg, amiben a miniszterelnök megállapodott Tarlós István, főpolgármesterrel. Ha a főváros felújítja az állomásokat akkor azt támogatja a Kormány, ha nem, akkor azt is elfogadják.
A miniszter úr ma este 18 órakor Bécsben találkozik az osztrák Kancellár kabinet főnökével, így fél órával hamarabb befejeződött 65. Kormányinfó – így számos újságírói kérdést nem sikerült feltenni …
Készítette: Krónika Videómagazin: Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930