RTL II: Lövöldöztek Münchenben, több halottVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:RTL II: Lövöldöztek Münchenben, több halott
Forrás: RTL Klub, 2016/07/22 22:45

RTL II: Lövöldöztek Münchenben, több halottTerrortámadás-sorozat Münchenben péntek este. Több videó is felkerült az internetre.
Ezeken az látszik, ahogy egy fegyveres járókelőkre lövöldözött a bajor nagyváros Olimpia nevű bevásárlóközpontjánál lévő gyorsétterem előtt. Egy másik videón pedig az láható, ahogy a sérülteket ellátják. Többen a földön fekszenek , a mentők próbálnak segíteni rajtuk az áruház előtt. Később a bevásárló központban is volt lövöldözés, sőt olyan hír is megjelent, hogy az egyik metróállomáson is, ám ez utóbbit nem erősítette meg a rendőrség. A bevásárlóközpontban igyekeztek elrejtőzni az eladók és a vevők, akik a támadás idején bent ragadtak. Az eddigi információk szerint több halott és sok sebesült lehet. Egyes hírek már 15 halottat említenek rendőrségi forrásokra hivatkozva, de a német rendőrség szerint legalább 5 halott van. Szemtanúk három fegyveresről beszéltek, akiket három különböző helyen láttak. Az egyik támadó a helyi média szerint lelőtte magát. Leállították a földalatti és a föld feletti tömegközlekedést, beleértve a pályaudvarokat. Az állomásokat kiürítették és lezárták. A repteret viszont még nem zárták le. A hatóságok felszólították a közösségi oldalakon, tévékben, rádiókban az embereket, hogy ne menjenek nyilvános helyekre. A müncheni rendőrség nem volt a helyzet magaslatán jó ideig. A tévékben azt lehetett olvasni a kép alsó részén, hogy nem tudják, hol vannak a támadók, ezzel a rendőrség lényegében nyilvánossá tette, hogy tanácstalanok.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031