Szépségverseny, ahol egyáltalán nem baj, ha a jelölt túlsúlyosVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Szépségverseny, ahol egyáltalán nem baj, ha a jelölt túlsúlyos
Forrás: RTL Klub, 2016/04/19 18:30

Szépségverseny, ahol egyáltalán nem baj, ha a jelölt túlsúlyosVan egy szépségverseny, ahol plusz pont járhat az extrém narancsbőrért, és egyáltalán nem baj, ha a jelölt túlsúlyos. A teltkarcsú hölgyek ezúttal fürdőruhában is megmutatták alakjukat. Volt köztük bokszoló, focista, és bolti eladó is és mind azt mondják, önbizalom növekedést és nagyobb elfogadottságot remélnek ettől a versenytől.
2016 a kockahasról, a feszes, kerek popsikról, és a diétás étkezésről szól. De nem nekik. A 34-es, 36-os, 38-as, sőt még a 40-es méret sem rúghatott labdába szombaton, mert csak 42-estől lehetett nevezni erre a szépségversenyre. Két kategóriában választottak királynőt, a fiatalabbak a miss-ek, a 30 felettiek a lady-k között vonultak fel.
 


 



Katus Attila személyi edző, életmód tanácsadó , világ- és Európa-bajnok sportoló is pontozott a zsűriben. Azt mondja, bár a túlsúly rizikófaktor, számos más tényező is befolyásolja az élettartamunkat.
 


 

 

Amy Schumer, Amerika legviccesebb csaja, stand up comedy-s- színésznő nagyon kiakadt, amikor az egyik neves magazin –a megkérdezése nélkül- beválogatta a híres túlsúlyos nők közé Adele és Melissa McCarthy mellé. Szerinte nincs rendben, hogy a hozzá hasonló testesebb nőket a duci kategóriába sorolják. Ezzel a téma végigsöpört az interneten, és kiderült, a nők a megcímkézés ellen harcolnának. Schumer is.
 


 



Ezen a megmérettetésen sem a duci jelzőt, hanem curvy, azaz formás szót használták. Ezek a nők bátrak, a rengeteg kritika ellenére is volt merszük megmutatni magukat, még fürdőruhában is. Minden nap harcolnak, hogy ne nézzék le őket a túlsúlyuk miatt, és ne szóljanak be nekik azért, mert ők így érzik jól magukat a bőrükben, így boldogok, és legfőképpen: így önmaguk.

A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031