MÁV START új jegyértékesítési rendszere - Feldmann Márton, vezérigazgató-helyettes ... 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MÁV START új jegyértékesítési rendszere - Feldmann Márton, vezérigazgató-helyettes ... 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2016/04/04 17:15

MÁV START új jegyértékesítési rendszere - Feldmann Márton, vezérigazgató-helyettes ... 1.A MÁV-START olyan új és rugalmas jegyértékesítési rendszer bevezetésén dolgozik, amely a legmodernebb fizetési módokat is támogatja, s amellyel hatékonyabbá, gyorsabbá válhat a bérlet- és jegyvásárlás, a jegyellenőrzés is. Az új informatikai rendszer elősegíti az utazási igények jobb kiszolgálását és az utazási szokások alaposabb megismerését.
A sajtótájékoztatón a még tesztelt, de már egyre több helyen használt rendszercéljait, paramétereit, gyakorlati tapasztalatait és fejlesztői folyamatait ismertették. Szó volt helyfoglalási rendszerről is melynek hiányosságait a rendszer végelegesítésével egy időben megoldják. .
A sajtótájékoztató előadói: Feldmann Márton, a MÁV-START Zrt. vezérigazgató-helyettese és Nagy Levente, a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. IT projektiroda vezetője.
Helyszín: Budapest-Déli pályaudvar, melyet a kormányzati koncepció szerint hamarosan megszüntetnek, funkcióit a Kelenföldi Pályaudvar veszi át – jelentős Európai Uniós támogatással megvalósított fejlesztést követően.
A sajtótájékoztatót követően egy menetrend szerinti vonaton bemutatták a tesztelés részét képező fedélzeti jegyértékesítést és -ellenőrzést.
Készítette: Krónika Videómagazin: Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031