MSZP | A kormány lop, viszont nem fizet – Lukács Zoltán elszámoltatást ígérVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MSZP | A kormány lop, viszont nem fizet – Lukács Zoltán elszámoltatást ígér
Forrás: MSZP, 2015/12/02 15:30

MSZP | A kormány lop, viszont nem fizet – Lukács Zoltán elszámoltatást ígérNe dőljenek nyugodtan hátra, mert abban a pillanatban, ahogy hatalomra kerülünk, minden érintett szigorú vagyonosodási vizsgálatra számíthat – figyelmeztetett sajtótájékoztatóján Lukács Zoltán.
Mindegy, hogy milyen törvényeket hoztak, minden egyes ellopott forintnak utánamegyünk – folytatta a parlamenti frakciónk helyettes vezetője. Kedden befejezte az Orbán-kormány a lopás alapú kormányzás kiépítését. Már nem a legolcsóbb ajánlatot kell elfogadni a közbeszerzéseknél, elfogadták a törvényt, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizetlenül oszthassák ki a rokonoknak a közpénzeket, utána pártirányítás alá vonták az adóhivatalt. Azt is megoldották, hogy ne lehessen a lopott pénzek nyomára akadni, szűkítették a vagyonosodási vizsgálatok lehetőségét..
Lukács Zoltán felhívta a figyelmet arra a felháborító helyzetre is, hogy a közszféra egy részében késik a decemberi fizetés. Pártunk alelnöke úgy fogalmazott: amíg a kormányoldal azzal van elfoglalva, hogyan alkosson olyan törvényeket, amelyek segítségével büntetlenül lehet lopni, több mint százezer magyar család nem kapja meg időben a fizetését.
Köztisztviselők, közalkalmazottak, egészségügyi dolgozók fizetése késik, és a kormány nem tesz semmit a helyzet megoldására – hangoztatta, egyben azt követelte, hogy még a mai napon intézkedjen a kormány: az érintettek azonnal kapják meg a fizetésüket.
Tudjuk, hogy fogalmuk sincs, a késő fizetés mekkora nehézséget jelent annak, aki egyik hónapról a másikra él. Nem tudják befizetni a gyereknek az óvodát, a telefonszámlát, talán még a Mikulás-csomagot sem tudják megvenni – foglalta össze a helyzetet.
Lukács Zoltán kijelentette, hogy mindezért Orbán Viktor miniszterelnök és Balog Zoltán emberi erőforrás-miniszter a felelős. Ha lenne bennük szemernyi tisztesség, akkor lemondanának – zárta sajtótájékoztatóját a frakcióvezető-helyettes.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031