Új ellenfelet kell kreálniVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Új ellenfelet kell kreálni
Forrás: MSZP, 2015/02/20 17:30

Új ellenfelet kell kreálniÚj ellenfelet kell kreálni
Harangozó Gábor szerint úgy tűnik, a Fidesznek egy új, legyőzhető ellenfelet kell kreálnia, s ezt a legszegényebb, legüldözöttebb emberekben találta meg, akik nem is akarnak itt letelepedni.
Rogán Antal úgy üldözi a sorsukért nem felelős szegényeket, hogy másik kezével ellenőrizetlen módon "offshore-haverok milliárdos jutalmáért tartva hátát, kiárusítja a magyar állampolgárságot" - fogalmazott, hozzátéve: "a haza eladó (...), és azok a külföldiek, akik hajlandók megfizetni a Rogán-haveroknak az uzsorát, azok bizony szívesen látott vendégek a vámszedő kormány országában".
Mennyi a magyarság darabja önöknek? És mennyivel jobbak önök azoknál az embercsempészeknél, akik a nyugati világ életszínvonalának ígéretével 7-800 euróért az unióba csempészik ezeket a szerencsétleneket? - kérdezte az ellenzéki politikus, aki - utalva a Fidesz-frakcióvezető szlovén származására - azt is mondta, hogy Rogán Antal saját magát, saját családját is kiutasítaná az országból.
Frakciótársa, Tukacs István szerint szavazatszerzés, kommunikációs technika miatt járja ezt az utat menetkültügyben a kormánypárt. Az újabb ellenségkép megalkotásából baj lesz, arról kellene inkább beszélni, hogy a Fidesz úgy gondolja, azok a magyarok, akik külföldre mennek dolgozni, nem gazdasági okokból teszik ezt - mondta.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031