Mészáros Lászlóné, a Jobbik tiszavasvári képviselőjelöltje | 3. választókerületVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Mészáros Lászlóné, a Jobbik tiszavasvári képviselőjelöltje | 3. választókerület
Forrás: N1TV, 2014/10/04 04:32

Mészáros Lászlóné, a Jobbik tiszavasvári képviselőjelöltje | 3. választókerület"Ha meg akarsz érteni valamit, figyeld a kezdetét és kövesd a fejlődését" Arisztotelész
Köszönetemet fejezem ki mindazoknak, akik megtiszteltek bizalmukkal és aláírásukkal támogattak, valamint biztosítottak arról, hogy számíthatok szavazataikra. Tiszavasváriban élek születésem óta családommal együtt. Apukám néhai Szabó József, az Alkaloidában dolgozott, anyukám Soós Julianna. Iskoláimat a Kabay János Általános Iskolában, Vácy Mihály Gimnáziumban végeztem. Közgazdász diplomámat a Nyíregyházi főiskolán szereztem.
Az Önök támogatásával 2012-től, két évet dolgozhattam képviselőként. Bízom abban, hogy az elkövetkező ciklusban szintén megtisztelnek bizalmukkal és tovább képviselhetem a 3. számú választókerületben élők érdekeit, folytathatom a megkezdett munkát. Két év tapasztalatával a hátam mögött mostanra gyökeresen megváltozott az életem, az elmúlt időszak alatt megismertem a közéleti munkát, amely sokszínűségével nagy kihívást, újdonságot jelentett számomra, örülök és büszke vagyok arra, hogy részese lehettem. Mikor letettem képviselői eskümet "feladataimat Tiszavasvári fejlődésének előmozdítása érdekében lelkiismeretesen teljesítem,.. Isten engem úgy segéljen!" hittel és tenni akarással indultam az útra. Most a legfontosabb, hogy a város fejlődése tovább haladjon azon az úton, amelyen elindult. Fontos a munkahelyteremtés, a költséghatékony jó gazda szemléletű gazdálkodás folytatása.
Az elmúlt időszakban sikerült megvalósítanom a körzetemben a Bem utca helyreállítását. Sok év után, szilárd burkolatot kapott, mart
aszfalttal végre járható felülettel. Még ebben a ciklusban megújul a vásártéri játszótér. Folyamatban lévő munka a Víz és Víg utcák kereszteződésétől a Mihálytelep irányában lévő szakaszon a közvilágítás helyreállítása.
Joggal vagyok büszke Tiszavasvárira, mert itt olyan emberek élnek, akik nem hagyják magukat befolyásolni, éles látásukkal, igazságérzetükkel tiszta szívvel nyilvánítják ki akaratukat nem engedve a szemet kápráztató illúzióknak. Dr. Fülöp Erik jó irányba vezeti a várost, híven tükröződik ez az eddig elért eredményekben. Kérem Önöket, hogy szavazataikkal támogassanak október 12-én. Kész vagyok minden tudásommal önzetlenül a város érdekét szem előtt tartva továbbra is szolgálni közösségünket, tovább haladva a megkezdett úton.
Mészáros Lászlóné
a 3. számú egyéni választókerület képviselőjelöltjeAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031