Császár József, a Jobbik tiszavasvári képviselőjelöltje | 7. választókerületVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Császár József, a Jobbik tiszavasvári képviselőjelöltje | 7. választókerület
Forrás: N1TV, 2014/10/04 04:31

Császár József, a Jobbik tiszavasvári képviselőjelöltje | 7. választókerületCsászár József vagyok az Önök képviselő jelöltje. 12 év óta aktívan segítem a város életét, ebből 8 évet kemény ellenzékiként szolgáltam a várost. Az első 4 évben a tiszteletdíjamat kiegészítve a saját pénzemmel szórólapok készítésébe kezdtem, így hoztam felszínre a város valódi problémáit. Az akkori városvezetés "hálából" kétszer kirúgatott a munkahelyemről és elérte, hogy előrehozott választások legyenek a körzetemben. Sokan csodálták bátor fellépésemet igazságérzetemből fakadó szókimondásomat. Természetesen az emberek meghálálták a tisztességes kiállásomat és újra visszaválasztottak képviselőnek. A második ciklus is a korrupció elleni harcot hozta számomra, amit szintén sikeresen teljesítettem.
Meggátoltam több önkormányzati vagyon elherdálását (például a Tiva-Szolg Kft.) és rávilágítottam az akkori rossz és veszteséges gazdálkodásra. Ellenzékiként nem elég csak ígérgetni és kiabálni, hogy mi kell a városnak, de meg is kell mutatni, hogy miből kerítek rá anyagi forrást.Más megoldásokat kell mutatni a rossz dolgok helyett, mindig a város érdekeit szem előtt tartva! Ezzel a hozzáállásommal kivívtam pár ember ellenszenvét az elmúlt évtizedben és meg is tettek mindent, hogy elseperjenek a politikai palettáról. Különböző lejárató szórólapokat készítettek ellenem, tele hazugságokkal. De a bíróság mindenben nekem adott igazat.
De ne a múltat, hanem a jövőt építsük! Szeretnék a programunkból kiemelni az egyik legfontosabbat, ami a lakótelepet érinti, a Bölcsőde és az óvoda teljes felújítása pályázati lehetőségeinket kihasználva. De ezekről a következő cikkemben írok.
Addig is kérem az Önök támogatását, Dr. Fülöp Erik polgármester jelöltünknek és csapatának, hogy munkáját folytatni tudja tovább a tisztesség útján! Megválasztásom esetén ezután is ezt az eszmét fogom követni, teljes erőmmel és tehetségemmel a hetes számú választókerületet, Tiszavasvárit és a magyar nemzetem érdekeit fogom szolgálni!
Tovább a tisztesség útján!
Császár József
a 7. számú egyéni választókerület képviselőjelöltjeAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031