Dr. Rojkó László, a Jobbik tiszavasvári képviselőjelöltje | 8. választókerületVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Dr. Rojkó László, a Jobbik tiszavasvári képviselőjelöltje | 8. választókerület
Forrás: N1TV, 2014/10/04 04:31

Dr. Rojkó László, a Jobbik tiszavasvári képviselőjelöltje | 8. választókerület"Az élet igazán lényeges kérdéseire nem egy igennel vagy egy nemmel kell felelünk, hanem egész életünkkel." Víz László
Hazánkban az elmúlt években az önkormányzati rendszer válságba került, egyre elviselhetetlenebb terheket kell cipelnie. Nem kivétel ez alól Tiszavasvári sem. Elsődleges feladatunk, hogy meghatározzuk a célokat és a feladatokat, melyeket a jelenlegi ismert állapotokhoz kell
igazítanunk. A múlton töprengenünk felesleges, hiszen azon változtatni már úgysem tudunk, azzal már csak annyiban érdemes foglalkozni, amennyiben annak a jelenre és a jövőre vonatkozóan használható tanulságait le tudjuk vonni.
Első és legfontosabb feladatunk a pénzügyi helyzet stabilizálása. Igaz, ez elsősorban az államon múlik, de mi is sokat tehetünk ennek érdekében. Takarékossággal és hatékonyság növelő intézkedésekkel, átszervezésekkel. Ez a folyamat az utóbbi négy évben elindult, melynek már érzékelhetjük biztató eredményeit. Ezeket a jó és nemes célokat, kezdeményezéseket tovább kell vinni! Az esetlegesen előforduló hibákat ki kell javítani, azokon bölcsen változtatni szükséges!
Képviselőként minden tiszavasvári polgárt egyenlő mértékben kívánok szolgálni lakhelytől és politikai hovatartozástól függetlenül, megkülönböztetett figyelemmel a gyermekek és az idősek érdekeire, hiszen ez egy közösség fejlettségének alapvető fokmérője. Politikai hovatartozásunkat egyébként sem az dönti el, hogy tagjai vagyunk-e valamelyik pártnak, sokkal inkább az, hogy milyen a neveltetésünk, milyen az embertársainkhoz való viszonyunk. Egy képviselő sem tud mindenki kedvére tenni, elsősorban a többség érdekeit kell szem előtt tartani, érvényesíteni! Tudom, hogy mit szeretnék megvalósítani, de a döntés joga a választóké. Én kész vagyok emelt fővel elfogadni a polgárok döntését és ezt a döntést kell elfogadni mindenkinek! Ebből kell tudni építkezni a jövőben! Ebből kell tanulni mindenkinek!
Az előttünk álló választáson nincs részvételi küszöb, így könnyen megtörténhet, hogy távolmaradásuk esetén mások döntenek az Önök sorsáról. Ezért nagyon fontos, hogy október 12-én mindannyian éljenek szavazati jogukkal és szavazzanak arra a jelöltre, aki Önök szerint legjobban képviseli érdekeiket. Kívánok mindenkinek alázatot, belátást és bölcsességet ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést hozzák meg a város és Tiszavasvári minden lakója érdekében.
Dr. Rojkó László
a 8. számú egyéni választókerület képviselőjelöltjeAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031