Kozma András | Józsefváros | KözbiztonságVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Kozma András | Józsefváros | Közbiztonság
Forrás: Jobbik, 2024/03/24 14:00

Kozma András | Józsefváros | Közbiztonságwww.kozmaandras.hu
A közbiztonság javítása érdekében ambiciózus programot indítunk Józsefvárosban, mely számos kulcsfontosságú intézkedést tartalmaz a rend és biztonság terén.
Az elsődleges intézkedés a közterület-felügyelet fejlesztése, melynek részeként szolgálati lakásokat alakítunk ki a közterület-felügyelőknek, hogy vonzóbbá tegyük a pozíciót. Ezen kívül tervezünk létszámnövelést és az utcai jelenlét fokozását is, azért, hogy hatékonyabban ellenőrizzük és reagáljunk a közterületeken zajló eseményekre.
A rendőri jelenlét emelését is napirendre tűzzük, és tárgyalásokat kezdeményezünk a Belügyminisztériummal annak érdekében, hogy az alacsony közbiztonságú területeken növeljék meg a járőrök számát, célzottan a gócpontokban.
Parkőr szolgálatot vezetünk be a parkok és terek biztonságának növelése érdekében. Feladatai: A napi feladat során megjelölt parkok és terek, játszóterek nyitása, zárása. Az utca- és térbútorok meglétének ellenőrzése és azok rendeltetésszerű használatának betartatása. A füves területre dobált szemét eltávolítása, a szökőkutak és csobogók működésének, valamint a vizes műszaki eszközök állapotának ellenőrzése. A váratlan problémák kezelése.
Több rendőrőrs nyitására is összpontosítunk, inspirálva a korábban sikeres népszínház utcai rendőrőrs példájából. Meggyőződésünk, hogy ahol rendőrőrs nyílik, ott a közbiztonsági mutatók jelentős javulást mutatnak, és ezért több helyen szeretnénk nyitni új rendőrőrsöket.
A bűnmegelőzésre helyezzük a hangsúlyt, különös figyelmet szentelve az időseknek és fiataloknak. Ezért szervezünk bűnmegelőzési tanfolyamokat, ahol az idősek biztonsági tanácsadást kapnak, hogy elkerüljék a csalásokat, rablásokat és átveréseket. A fiatalokat pedig információval látjuk el, például a drogokról.
Az Országgyűlés felé javaslatot teszünk a drogterjesztésre vonatkozó kiszabható büntetések szigorítására, mivel meggyőződésünk, hogy a határozottabb büntetések hozzájárulhatnak a drogok terjedésének visszaszorításához.
Ügyeleti pontokat hozunk létre stratégiai helyeken, ahol a lakosok segítséget kérhetnek, és ahol a rendőrség gyorsan reagálhat a bejelentésekre. Ezen kívül világítási rendszer felülvizsgálatát és korszerűsítését tervezzük a közterek, parkok és sétálóutak biztonságosabbá tétele érdekében.
Végezetül, szorosabb együttműködésre törekszünk a rendőrséggel, és rendszeres konzultációkat tartunk a helyi rendőrséggel. Az ilyen együttműködésben a lakosság véleményét is bevonjuk, hogy a bűnmegelőzési intézkedéseink a közösség szükségleteihez igazodjanak. Mindezek a lépések együttesen szolgálják a közterületi biztonság hatékony és átfogó fejlesztését Józsefvárosban.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930