Interjú az új főpolgármester-jelölttel: mik a tervei Budapesttel Vitézy Dávidnak?Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Interjú az új főpolgármester-jelölttel: mik a tervei Budapesttel Vitézy Dávidnak?
Forrás: Partizán, 2024/03/20 18:15

Interjú az új főpolgármester-jelölttel: mik a tervei Budapesttel Vitézy Dávidnak?15 évesen befolyásos közlekedési influencer és a VEKE elnökségi tagja, 25 évesen már a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója volt Vitézy Dávid, aki két évig vezette a Budapest Fejlesztési Központot 2020 és 2022 között. A Fideszhez ezer szálon kötődő, a rendszer logikájával mégis sokszor ellentétbe kerülő Vitézy Dávid 2022 novemberében Lázár János minisztériumi kinevezése után Vitézy közlekedési államtitkári és múzeumigazgatói pozíciójából mondott végül le. Azóta hivatalos közéleti szerepet nem vállalt, de különböző fórumokon rendszeresen kommentálta és kritizálta mind a kormányzat, mind a főváros közlekedéssel és településfejlesztéssel kapcsolatos döntéseit. Most döntött, hogy a szakértő szerepet választott politikai pozícióra cserélné: elindul Budapest főpolgármesteri székéért a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület nevű civil jelölőszervezet és az LMP közös jelöltjeként.
Nézd, olvasd, hallgasd - minden péntek reggel: https://csapat.partizanmedia.hu/forms/pentekreggel
Támogasd te is a Partizán munkáját!
https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/
Iratkozz fel a Partizán hírlevelére:
https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas
További támogatási lehetőségekről bővebben:
https://www.partizanmedia.hu/tamogatas
Facebook: https://facebook.com/partizanpolitika/
Facebook Társalgó csoport: https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo
Instagram: https://www.instagram.com/partizanpolitika/
TikTok: https://www.tiktok.com/@partizan_media
Partizán RSS: https://rss.com/podcasts/partizan-podcast/
Partizán saját gyártású podcastok: https://rss.com/podcasts/partizanpodcast/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930