Ezt rontotta el nagyon Novák Katalin és aki segíteni akart neki - Lakner & Ceglédi 81.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Ezt rontotta el nagyon Novák Katalin és aki segíteni akart neki - Lakner & Ceglédi 81.
Forrás: ATV, 2024/02/17 08:30

Ezt rontotta el nagyon Novák Katalin és aki segíteni akart neki - Lakner & Ceglédi 81.Novák Katalin lemondásának ügyét tárgyalta ki Lakner Zoltán és Ceglédi Zoltán, fókuszban az ellenzéki pártok reakciójával és Orbán Viktor lehetséges ellenlépésével. Szóba került az is, hogy Novák Katalin első nyilatkozatának mi volt – és a további politikai szereplők kommunikációjának jelenleg is mi – a fő hiátusa, ami részben elvezetett az elemi nagyságú felháborodás megértéséhez. És ahhoz, hogy miért nem sikerült a kormánypárti szereplőknek szokványos eszközeikkel levenni a politikai napirendről ezt az ügyet. A két elemző részletesen átbeszélte, hogy milyen értelmezési lehetőségei vannak az ellenzéki pártok azon lépésének, hogy a kegyelmi botrány kapcsán a közvetlen államfőválasztás témakörét emelik leginkább a politikájuk frontvonalába. Emellett Lakner és Ceglédi az úgynevezett Pentito-jelenséget is megvitatta az egykori igazságügyi miniszter férjének, Magyar Péternek a nyilatkozatcunamija kapcsán. Az olasz nyelvben és kultúrkörben ez a szó bűnbánót, együttműködőt jelen és a maffiából kiszálló és annak viselt dolgairól beszélő személy tevékenységét jeleníti meg.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: http://www.atv.hu
FACEBOOK: https://www.facebook.com/atv.hu
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/atv_magyarorszag
#atv #atvmagyarorszag #podcastAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930