Navalnij halála és Putyin új háborús tervei az elnökválasztás után. Tálas Péter, Inforádió, ArénaVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Navalnij halála és Putyin új háborús tervei az elnökválasztás után. Tálas Péter, Inforádió, Aréna
Forrás: InfóRádió, 2024/02/16 18:45

Navalnij halála és Putyin új háborús tervei az elnökválasztás után. Tálas Péter, Inforádió, ArénaA műsor támogatója a HOLD - Nem csak vagyont, kockázatot is kezelünk, 1994 óta.
Megölték-e Navalnijt? Váratlan volt-e Vlagyimir Putyin orosz elnök legfőbb kritikusának halála kevéssel a márciusi orosz elnökválasztás előtt? Miért tesz az orosz elnök újabb harcias nyilatkozatokat a háborúról? Miért mondja azt, hogy Joe Bident választaná Donald Trump helyett a novemberi amerikai elnökválasztáson? Miért nyilatkozott Tucker Carlssonnak az orosz elnök?
Az elnökválasztás után Moszkva a háború kiterjesztése vagy a békekötés irányában indul el? Két év háború: Oroszország vagy Ukrajna bírja tovább emberrel és fegyverrel? Érdemi nyugati segítség nélkül Ukrajna meddig tudná tartani magát? Az Amerikai Egyesült Államok, az Európai Unió és a NATO akar és tud még több segítséget adni Ukrajnának? Gyorsabban ér-e véget a háború, ha Trump lesz az amerikai elnök? Miért „régimódi” és miért „modern” ez a háború?
Volt-e politikai oka is az ukrán közvéleményben rendkívül népszerű hadseregparancsnok leváltásának? Miért akar Zelenszkij kétoldalú biztonsági megállapodást kötni Németországgal és Franciaországgal? Van esély arra, hogy akár Oroszország, akár Ukrajna elfogadja a jelenlegi frontvonalakat határként? Meg tudja-e tartani a politikai hatalmát Zelenszkij, ha nem tud harctéri eredményt felmutatni?
Mi az Európai Unió és a NATO érdeke és mik a lehetőségeik? Ez a háború valójában nem két éve, hanem tíz éve tart? Jövő februárban is erről a háborúról fogunk beszélni?
Tálas Péter, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézetének tudományos főmunkatársa az Inforádió Aréna című műsorában 2024. 02.16-án. A műsorvezető Herczeg Zsolt. Podcast.
Iratkozzon fel az InfoRádió YouTube-csatornájára és első kézből értesül a legfrissebb feltöltésekről!
Kövessen minket az interneten is: https://infostart.hu/
Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/InfoR%C3%A1di%C3%B3-118703541479581/
Inforádió. Magyarország hírrádiója. A hírrádió.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930