Fülke: Mi lesz a királyi családdal és a monarchiával III. Károly rákdiagnózisa után?Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Fülke: Mi lesz a királyi családdal és a monarchiával III. Károly rákdiagnózisa után?
Forrás: HVG, 2024/02/07 17:00

Fülke: Mi lesz a királyi családdal és a monarchiával III. Károly rákdiagnózisa után?Kevesebb mint két év telt el II. Erzsébet halála, és kevesebb mint két nap III. Károly rákdiagnózisa óta, és az elmúlt időszak amúgy sem volt könnyű a Windsor-háznak más betegségek, illetve a folyamatos botrányok miatt.
Milyen helyzetbe került a monarchia az uralkodó betegségével? Miért döntött úgy III. Károly, hogy nyíltan kommunikál az állapotáról és milyen azonnali hatása volt ennek? Milyen feladatok szakadnak Vilmos hercegre édesapja és felesége betegségei mellett? Mi a jövője Harry és András hercegnek, mennyire ártottak a Royal Family-nek a róluk szóló könyvek és sorozatok?
Ezekről kérdezte Nagy Iván László Bukovszky Zoltán Ákos monarchia-szakértőt közéleti podcastunkban.
Iratkozzon fel a Fülke csatornájára!
Spotify: http://tiny.cc/FulkeSpotify Apple Podcasts: http://tiny.cc/FulkeApple Vagy hallgassa meg a HVG többi podcastját:
Spotify: http://tiny.cc/HVGpodcastokSpotifyApple Podcasts: http://tiny.cc/HVGpodcastokApple Tartalom:
1:19: III. Károly rutinvizsgálatra ment be és rákdiagnózissal jött ki a kórházból – hogyan jutottunk el ide?2:02: A sorok között olvasva mi derül ki a Buckingham-palota közleményéből?3:24: Miben más III. Károly kommunikációja a betegségéről (és minden másról), mint elődjeinek, vagy mint ami a királyi családra a múltban volt jellemző?4:37: Milyen kórelőzménye van a Royal Family-nek a rákkal és más betegségekkel?6:16: Hogyan változik az élet a Royal Family-ben a diagnózis után? Ki és milyen feladatait látja el Károlynak, van-e bármilyen közép- vagy hosszútávú forgatókönyv, protokoll az ő távollétére?7:22: Mivel került kórházba Katalin hercegné decemberben, ő miért esik ki szintén a feladatokból? Mi igaz a betegsége körüli pletykákból? Mit jelent az ő hiányzása?9:10: Mi a királyi család „munkája”? Milyen jogi és egyéb feladataik vannak?11:42: Hogy fest az öröklési rend?12:11: Elképzelhető-e, hogy lemond III. Károly?13:29: Milyen Vilmos herceg megítélése ma? Szerinted mennyire testesíti meg a modern royal szerepét? Mennyire találta meg magát a walesi herceg szerepében?15:57: Milyen irányba változott a Royal Family II. Erzsébet halála óta? Mind a királyságon belül, mind a világban, mind a Windsor-házon belül.18:23: „Túl van” a Royal Family Harry hercegen? Jól tette-e a királyi család, hogy lényegében teljesen elvágta a szálakat vele és a feleségével? Van-e Harry számára visszaút és van-e bármilyen jelentősége annak, hogy most hazautazott, hogy az apja mellett legyen?20:54: Mennyire ütötte meg a királyi családot és megítélését András herceg botránya Virginia Giuffrevel és Jeffrey Epsteinnel? Jól döntött-e a királynő, amikor a háttérbe kényszerítette az állítólag kedvenc fiát, és elképzelhető-e, hogy a jövőben mégis kap valamilyen hivatalos szerepet?24:38: Mennyire ártott a királyi családnak Harry herceg memoárja?26:13: Ártott-e vagy használt a királyi családnak A Korona című sorozat?28:31: Mi a Royal Family jelentősége a 21. században Nagy-Britanniában – és a világon?32:42: A Royal Family tagjai influenszerek?Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930